2777
2789
عنوان

۶ ماه اقدامم

186 بازدید | 22 پست

دیروز روز ۱۱ سیکل ام بود واس اولین بار رفتم دکتر سونو کرد و گفت یکی از فولیکولات ۱۶ هس یکیشم ۱۹ دکتر گفت خوبه شوهرمو نوشت واسه آزمایش اسپرم بنظرتون فولیکولام خوبه ؟

در این دنیا انسانم آرزوست❤

اره خوبه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره همین امروز برو موزو خرما وعسل و شیر بگیر دو سه شب بده شوهرت بخوره تند تند اقدام کن فقط خیلی راه برو امروز فردا تند تند پیاده روی کن تا آزاد بشن از امروز تا ده شب دیگه فقط اقدام کن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من نهم بیبی میزنم اگه باردار بودم میگم چیکار کردم

کاش الآن میگفتی تجربتو انشالله که مثبت باشه 😍

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
حتما گلم

عزیز گرده نخل هم برای حرکت و تعداد خیلی مفید هست میتونی با دارچین بریزی داخل شیر بهشون بدید

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
کاش الآن میگفتی تجربتو انشالله که مثبت باشه 😍

اخه مطمئن نیستم  باردار باشم یا نه .

ولی کارایی که کردم.

موقع پری  دمنوش زیاد خوردم زنجبیل و نبات و زیره و...چون میگن بدن گرم باشه تخمک زود ازاد میشه

ورزش یوگا انجام میدادم و ورزش معمولی نیم ساعت 

سردیجات اصلا نخوردم چون عملکرد تخمدان رو پایین میاره

تا موقع تخمک گداریم بادکش انجام دادم.موقع تخمک گذاریم هم آجیل و عرق کاسنی و موز و خرما و...میخوردم که هم اسپرم شوهرم تقویت بشه هم تخمک خودم کیفیتش خوب باشه.

حالا نمیدونم چی میشه.🙂

اخه مطمئن نیستم  باردار باشم یا نه . ولی کارایی که کردم. موقع پری  دمنوش زیاد خوردم زنجب ...

مرسی گلم ❤️ انشالله که مثبته و میای اینجا خبرشو می‌زاری🙏❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز