2777
2789
عنوان

ظاهر مهمه

841 بازدید | 59 پست

سلام دوستان دلم خیلی گرفته هر کی میاد تو زندگیم بخاطر اینکه زشتم میره البته من قصدم ازدواجه نه دوستی ولی منو نمیخوان چون زشتم موقعیتمم خوبه کار میکنم درس میخونم اعتماد به نفسم صفر شده دیگه چن بار باید دلم بشکنه😔😔😔منم دوس دارم ازدواج کنم مثل بقیه دخترا ولی چرا قسمتم نمیشه دیگه خسته شدم خواهشا ظاهر کمتر براتون مهم باشه البته من خیلی هم زشت نیستم ولی بهرحال مورد رضایت هیچ پسری نیستم من فقط زندگی میکنم وگرنه هیچ دلخوشی ندارم از بس دلمو شکستن ناامید شدم فقط بخاطر مادرم دوس دارم شاد باشم هرکس این متن رو میخونه برام دعا کنه 🙏⁦♥️⁩

انشالله به زودی زود خبر ازدواجتو بدی به حق اقام ابولفضل تورو خدا التماستون میکنم واسم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا اسمم طاهره 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اعتماد به نفس بالا خیلی مهم از قیافس

باور کن این جمله رو 

تو برخورد با جنس مخالف بیخیال و شوخ و مغرور باش 

این جور شخصیت ها جذابن

به آرزو هایم در پرواز قول اوج گرفتن دادم⁦☄️⁩⁦☄️⁩🦋
انشالله به زودی زود خبر ازدواجتو بدی به حق اقام ابولفضل تورو خدا التماستون میکنم واسم دعا کنین عشقم ...

ممنون گلم ان شاءالله هر چه زودتر به عشقت برسی 🙏🙏🙏

عزیزم تو اصلا زشت نیستی، این افکار ماست که همه چیز رو زشت میکنه ،یه کمی اعتماد به نفس داشته باشه، حتی اوناییم که خییلی خوشگلا وقتی اعتماد به نفس ندارن میگن ما زشتیم

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
شبیه مگان مارکل هستی لابد ! به اون در ایران میگن زشت .وگرنه خوشکله 😃

اتفاقا مگان خوشگل نیست اما ببین‌چه شوهری کرده

چون عاشق شخصیتش شده نه قیافه اش

کلا اکثر خوشگلا شانس تو ازدواج ندارن

ممنون گلم ان شاءالله هر چه زودتر به عشقت برسی 🙏🙏🙏

فدات شم انشالله خدا کنه به حق اقام ابولفضل زودتر حاجتروا شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اتفاقا مگان خوشگل نیست اما ببین‌چه شوهری کرده چون عاشق شخصیتش شده نه قیافه اش کلا اکثر خوشگلا شانس ...

از نظر من زیباست .نظر خودم را گفتم نظر شما هم محترم .در دید من و خیلی از خارجیا که کامنت گذاشته بودن چهره ش خوب و جذابه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...