2777
2789
عنوان

ظاهر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 59 پست
هزینه ش چقدره؟

ببین میکرودرم کامل صورت ۱۵۰ بود  بعد دیگه قیمت کوکتل نمی دونم!!   مزوتراپی هم انجام می دهند و یه سری مواد جوان کننده یا ضد لک یا ضد جوش تزریق می کنند زیر پوست!!     البته حتما باید دکتر انجام بدهد!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه ش چقدره؟

بزن تو نت در مورد اسامی زیر  تحقیق کن ببین کدوم بیشتر به دردت می خوره!!

میکرودرم

میکرونیدلینگ

مزوتراپی

سابسیژن 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
من فعلا پولشو ندارم ماسک بزنم بهترمیشه؟

ماسک از هیچی بهتره!!    خوب می تونی میکرودرم کامل نکنی فقط بگی اون قسمت های جوشدار برات بزنه!!

لایک کنید

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ماسک از هیچی بهتره!!    خوب می تونی میکرودرم کامل نکنی فقط بگی اون قسمت های جوشدار برات بز ...

میکرودرم لایه برداری میکنه اگه صورت جوش فعال داشته باشه میکرودرم نباید انجام بشه اگه دکترم باشه انجام نمیده

باشه حتما گلم 

من یک چیزی رو تو زندگی یاد گرفتم این که چیزی رو به خودم تلقین نکنم

گلم تو زشت نیستی فقط تلقین میکنی و این انرژی منفی که داری به بقیه هم منتقل میشه و باعث میشه ازت دور بشن

منم یک مدت وقتی نوجوون بودم فکر میکردم زشتم انقدر اعتماد به نفسم ریخته بود که حتی یک نفر به قیافم توهین کرد

ولی بعدا سعی کردم خودم و دوست داشته باشم بعدا دیدم که اصلا زشت نیستم خیلی هم خوشگلم

یکی از سال ها یکی از هم کلاسی هام بهم گفت تو چقدر خوشگلی من واقعا تعجب کردم 

ولی واقعا فهمیدم که هر تلقینی که به خودمون بکنیم توی ظاهرمون تاثیر داره

میکرودرم لایه برداری میکنه اگه صورت جوش فعال داشته باشه میکرودرم نباید انجام بشه اگه دکترم باشه انجا ...

نمی دونم!  من یه بار برای بوتاکس رفته بودم دیدم نفر قبلیم صورتش پر جای جوش بود بعد براش میکرودرم کرده بود و داشت کوکتل می زد روش!!   شاید جوش فعال نداشته!!

کلا باید دکتر ببینه پوستش بعد خودش راهکار لازم برای پوستش بهش می دهد!! 

نمی دونم!  من یه بار برای بوتاکس رفته بودم دیدم نفر قبلیم صورتش پر جای جوش بود بعد براش میکرودر ...

من منظورم جوشه . جای جوش نه .  من خودم جای جوش داشتم  میرفتم دکتر سه بار میکرودرم انجام دادم ولی حتما حتما نباید جوش داشته باشی من اگه جوش داشتم اون ماه انجام نمیدادم

من منظورم جوشه . جای جوش نه .  من خودم جای جوش داشتم  میرفتم دکتر سه بار میکرودرم انجام دا ...

قلم صورت تا حالا استفاده کردی؟ مخصوص جوش هست!!  یه مکانیسمی داره که جوش فعال از بین می بره!!