سلام دوستان دلم خیلی گرفته هر کی میاد تو زندگیم بخاطر اینکه زشتم میره البته من قصدم ازدواجه نه دوستی ولی منو نمیخوان چون زشتم موقعیتمم خوبه کار میکنم درس میخونم اعتماد به نفسم صفر شده دیگه چن بار باید دلم بشکنه😔😔😔منم دوس دارم ازدواج کنم مثل بقیه دخترا ولی چرا قسمتم نمیشه دیگه خسته شدم خواهشا ظاهر کمتر براتون مهم باشه البته من خیلی هم زشت نیستم ولی بهرحال مورد رضایت هیچ پسری نیستم من فقط زندگی میکنم وگرنه هیچ دلخوشی ندارم از بس دلمو شکستن ناامید شدم فقط بخاطر مادرم دوس دارم شاد باشم هرکس این متن رو میخونه برام دعا کنه 🙏♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزن تو نت عمل کوتاه کردن پیشونی!! اتفاقا فکر نکنم هزینه اش زیاد باشه!! فوقش یه تیکه وسیله برای جهیزیه ات کمتر بخر ولی پولش خرج زیباییت کن تا شانس یه ازدواج خوب برات بیشتر بشه!!
هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤