2777
2789
عنوان

ظاهر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه هزینه دکتر زیبایی زیاده 🥺

مگه کار نمی کنی؟   بعدش هم یه وام بگیر ارزشش داره  یه ازدواج خوب می کنی!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
واقعا؟

بزن تو نت عمل کوتاه کردن پیشونی!!  اتفاقا فکر نکنم هزینه اش زیاد باشه!!  فوقش یه تیکه وسیله برای جهیزیه ات کمتر بخر ولی پولش خرج زیباییت کن تا شانس یه ازدواج خوب برات بیشتر بشه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اره خب ولی من خیلی روحیه م ضعیف شده انگیزه ندارم دیگه

بزن تو نت عکس ها رو ببین!

استارتر تا حالا پیش دکترهای زیبایی رفتی؟  ۱۰ جلسه میکرودرم کنی پوستت می شه مثل پوست یه نوزاد ت ...

میشه منم راهنمایی کنی 

من جدیدا خیلی جوش میزنم اعتماد ب نفسمو گرفته چیکارکنم 

😈
میشه منم راهنمایی کنی  من جدیدا خیلی جوش میزنم اعتماد ب نفسمو گرفته چیکارکنم

اتفاقا خیلی ها رو دیدم که میان پیش دکتر. برای جوش!!  

یکیشون بود براش میکرودرم کرد و یه کوکتل ضد جوش زد به صورتش!!    میکرودرم جذب ویتامین پوست ۱۰ برابر می کنه!!