2777
2789
عنوان

نمیدونم با نامزدم چه کار کنم ؟

323 بازدید | 9 پست

سلام

دوستان میخواستم بهم مشورت بدین و اینکه توی این شرایط چه کار کنم ؟

فردا تولد صمیمی ترین دوستمه که از اول راهنمایی تا الان که ۲۶ سالمونه با هم دوستیم . خیلی دختر خوب و خانواده داریه ، اما تنها عیبش اینه که دوست پسر داره . البته عاشق همدیگه هستند و قراره که با هم ازدواج کنند . فردا تولد دوستمه و قراره که دوست پسرش توی یکی از باغ های اطراف اصفهان براش جشن بگیره و اینجوری که من از دوستم شنیدم مهمونیشون مختلطه . دوستم از من خواست که به همراه نامزدم حتما بریم مهمونیشون . با توجه به شناختی که از روحیات نامزدم دارم و چون که فوق العاده مذهبیه و بچه مثبت ، به دوستم گفتم که ما نمیتونیم بیایم . 

اما دوستم دوباره بهم زنگ زد و گریه میکرد و میگفت که من خواهر ندارم و تو میخوای توی این شرایط من رو تنها بزاری .

مجبورم کرد که با نامزدم برای رفتن به مهمونی صحبت کنم .

از نامزدم تا بحال هیچ چیزی جز محبت و احترام ندیدم اما وقتی که شنید مهمونی توی باغه و مختلط هم هست خیلی عصبانی شد و با اینکه فقط نامزدیم و حتی عقد هم نکردیم دعوام کرد و گفت که نه من میام و نه شما میری و ارتباطت رو هم با این دوستت قطع کن و دیگه جوابش رو نده . من که از دستش خیلی ناراحت شدم و گوشی رو روش قطع کردم و دیگه جوابش رو هم ندادم . دوستان موندم که با گریه های عزیز ترین دوستم که دلم رو آتیش زد چه کار کنم و نمیدنم که با نامزد مذهبی و بچه مثبتم چه کار کنم. به نظر شما تو این شرایط بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ارزششو داره با شوهرت بحث کنی

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بيين شما اگر خودت اهل اين مهمونيا هستي

و فردا روز نميتوني در مقابل دوستت فاميلت و غيره بگي نه و دائم با اين اقا بگو مگو كني كه رسما نامزدي رو بهم بزن..

بلاخره ايشون رو با همين اسمي كه گذاشتي روش مذهبي و مثبت قبول كردي و كاملا مشخصه ايشون اهل اين مراسمات نيست..دروغيم به شما نگفته و اعتقادشه..

شما تفاوت اينطوري باهم دارين وگرنه ايشون كار بدي نميكنه 

.

در مورد شماهم عزيزم بهترين دوست اگر شمارو واقعا بخواد احازه نميدع شما به خاطر ايشون با هسمرت درگير بشي.پس يدون خير تورو نميخواد

💕

بيين شما اگر خودت اهل اين مهمونيا هستي و فردا روز نميتوني در مقابل دوستت فاميلت و غيره بگي نه و دائ ...

من خودم نه تا حالا از این جور مهمونی ها رفتم و نه دوست دارم که برم و فقط به خاطر دوستم که خیلی اصرار میکرد و گریه میکرد تصمیم به رفتن گرفتم .

در مورد نامزدم هم با اینکه مذهبیه و روحیاتش با من کمی تفاوت داره ، اما با این حال خیلی  دوستش دارم و به این راحتی ها حتی فکر جدایی ازش رو هم نمیکنم . الان توان اینکه بتونم به دوستم بگم که فردا نمیتونیم بریم رو ندارم و میدونم که خیلی ناراحت میشه .

من خودم نه تا حالا از این جور مهمونی ها رفتم و نه دوست دارم که برم و فقط به خاطر دوستم که خیلی اصرار ...

خب پس عزيزم دعوات و بحثت با نامزدت بي مورد بوده..

شما كه اينقدر ايشون رو دوست داري بايد ميگفتي من سرماخوردم فكر كنم كروناست نيام بهتره..اصلا نميگفتين همسرم اجازه نميده..

البته كه من بودم راسنش رو ميگفتم كه نه خودم دوست دارم بيام و نه نامزدم..

اين دوست شما فردا بازم مراسماتي داره بازم ميخوايد اينطوري نتونيد نه بكيد

💕