2777
2789
عنوان

رو ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 46 پست
منم باید مثه تو بشم ب بیخیالی بزنم .اون لابد دیده من برام مهمه ک راصی نگهش دارم واسه همین سواستقاده ...

البته هوای شوهرت خیلی داشته باش تا ناراحت نشه یه موقع خودش همه چیو ببینیه ک ادم خوبه کیه بده کیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بکم ن و بعدشم ی بهانه و کاربتراشم واسه خودم اره؟

تو برای چی دوست نداری کمکش کنی؟؟ خسته ای، کار داری، هر چی خب همین و بگو مثلا اگهدخسته ای بگو خستم 

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
بگو نمیام خودم بعدا زنگ میزنم معذرت خواهی میکنم شما برید. بعدم شما چیکار به کسی دارید که کی میره کی ...

حالا دختره ک فوت شده جون بود باهام خوب بود ..اگه بخاطر اون برم چی؟اونم بگو حداقل دو حالتو درتطر بگیرم بسنجم ببینم چ خاکی ب سرم بریزم ..نرفتنو ک گفتی ...رفتنم بگو چحوری 

تو برای چی دوست نداری کمکش کنی؟؟ خسته ای، کار داری، هر چی خب همین و بگو مثلا اگهدخسته ای بگو خستم&nb ...

برای اینکه اون بی چشم روعه .خودش هیچ کاری نمیکنه هیچکسیم براش کاری نمیکنه فقط از من توقع داره ..دقبقاهم بامن بدی میکنه منی ک همه کاراشو میکنم برای اینکه خودش هیچ کاری نکرده ..از من شو اسفتاده میکنه از مهربونیم ..بعدشم خرش از پل ردشد مسخره میکنه تیکه میندازه ...اینو چ جوری بهش بفهمونم؟

برای اینکه اون بی چشم روعه .خودش هیچ کاری نمیکنه هیچکسیم براش کاری نمیکنه فقط از من توقع داره ...

چه بد 

کار براش انجام نده و بهانه بیار

خیلی به خودت برس و مودب باش چیزی بهت گفت مودب و با سیاست ضایعش کن و بهش بفهمن چیزی پشتت نگه  ب خودت احترام بزار تا دیگران بهت بزارن   

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
چه بد  کار براش انجام نده و بهانه بیار خیلی به خودت برس و مودب باش چیزی بهت گفت مودب و با سیا ...

با سیاست چحوری بفهمونم  پشت سرم حرف نزنه؟بلد نیستم 🤦‍♀️مثلا چی بگم بهش

حالا دختره ک فوت شده جون بود باهام خوب بود ..اگه بخاطر اون برم چی؟اونم بگو حداقل دو حالتو درتطر بگیر ...

اگه کسی را داری بگو آخروقت ببرتت. اگه هم نه که نرو. با اونها نرو بگو نمیام اگه دلت میخواد بری آخروقت برو