2777
2789
عنوان

رو ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 46 پست
مهم نی؟خیلی عیبت میکنه ازش بدم میاد هرکاری بکنی ب رو خودش نمیاره اما اگه ی بار کاری برتش نکنی یا نتو ...

خب عزیزم تو که کار بکنی نکنی خرف در میاره و میزنه پس بهتره نکنی که خودتم داغون نشی بیخیال باش 

خب عزیزم تو که کار بکنی نکنی خرف در میاره و میزنه پس بهتره نکنی که خودتم داغون نشی بیخیال باش 

بالاتر نوشتم ی مراسم دارن ..گفته باید بهاربیاد زشته نیاد .جاریمم نمیره خواهرشوهرمم نمبره ..بنطرت برم یا ن نرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد گریه کدم از دست کاراش .اگه میدونستم ازدواج اینجوریه هیچ وفت ازدواج نمیکردم 

خدا هیچ کس اسیر خونواده حرف در آر نکنه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
اصن دلمو شکسته .اصن نمیخوام ببینمش ..ی ساله عروسش شدما ببین چیکارکرده ک اصن هیچ کفت نمیخوام ببینمش . ...

ای خوبه من قسم خوردم ک بمیره هم سر قبرش نمیرم ب احتمال زیاد کلا خونمم از این شهر ببرم 

ای خوبه من قسم خوردم ک بمیره هم سر قبرش نمیرم ب احتمال زیاد کلا خونمم از این شهر ببرم 

چرا اینجوری ابنا؟چ پدرکشتگی دارن؟الان مادرشوهرمن لابد دیده من هرچی بگه نه نمیگم گفته پس همیشه توقع بیجا داشته باشم اره؟لابد داره کیف میکنه ک هرکاری رو خوب انجام میدم .اگه ی وقت کاری انجام ندم بهش برمیخورا اخه هیشکی ب اندازه ما براش مایه نذاشته😒

بالاتر نوشتم ی مراسم دارن ..گفته باید بهاربیاد زشته نیاد .جاریمم نمیره خواهرشوهرمم نمبره ..بنطرت برم ...

به نظرم نرو الان به خاطر کرونا اصلا کسی جایی میره؟ نهایتا بعدا ببینیشون یه معذرت خواهی میکنی. اگه کرونا نبود مسالش جدا بود یه فکر دیگه میکردی الان نرو

چطوره منم مثل خودش رفتارکنم؟ی بار بهش بگم بیا بریم بیرون کاردارم باهام بیا ببینم میاد یا نه ک صددرصد نمیاد اون وقت بهش بگم اع شمام ک نیومدی ..ب روش بیارم ..مثلا شوهرم بره بهش بگه این همه بهار برات کارکرده تو ی بیرون باهاش نرفتی ..

چرا اینجوری ابنا؟چ پدرکشتگی دارن؟الان مادرشوهرمن لابد دیده من هرچی بگه نه نمیگم گفته پس همیشه توقع ب ...

منم خیلی حواسم بهش بود ولی خیلی بیشعور و پرو بود منم کلا بر عکس شدم باهاش یعنی هرچی بهم بگه حتی نگاهشم نمیکنم یه جا میشینم فقط شوهرم جوابش میده ،سری اخری نزدیک بود شوهرم بکشش از بس ک ب من حرف میزد دیگه کارش ب تهمت زدن کشیده بود میدید محلش نمیزارم 

به نظرم نرو الان به خاطر کرونا اصلا کسی جایی میره؟ نهایتا بعدا ببینیشون یه معذرت خواهی میکنی. اگه کر ...

واسه تشییع جنازه رفتم از ۱۰ صبح تا ۱۱ شب اونجابودیم😕دیگه هفتم نمیخوام برم ایشون گفته بهاربابد بیاد زشته نیاد ..اخه دخترخودشم نمیره اون وقت من نرم زشته ..الکی میخواد اذیت کنه حرف دربیاره ک من پاشم برم فوری ...

منم خیلی حواسم بهش بود ولی خیلی بیشعور و پرو بود منم کلا بر عکس شدم باهاش یعنی هرچی بهم بگه حتی نگاه ...

منم باید مثه تو بشم ب بیخیالی بزنم .اون لابد دیده من برام مهمه ک راصی نگهش دارم واسه همین سواستقاده میکنه ..خوب ک شوهرت جواب داد شوهرمنم جوابشو میده ازش میترسه ..