2789
عنوان

آمپول hcg

445 بازدید | 59 پست

سلام دوستان من یکساله اقدامم. پزشک این ماه بهم لتروزول، امپول سینال اف، استردیول و کپسول فرتیل سی ام داده. من هیچ مشکلی نداشتم حتی توو عمرم کیست هم نداشتم. دیروز رفتم سونو برای سایز فولیکولام. سونو گفت تو مشکلی نداشتی نباید قرص میخوردی تخمکات خوب بودن، الان خیلی بزرگ شدن تووی هر دو تا تخمدان کیست شدن فولیکولا. توو یکی ۲۸ میلی تو یکی هم دو تا کیست ۲۲ و ۲۴ شده. سونو گفت چندین فولیکول ۱۴ تا ۱۹ داری در حال رشدن اما به خاطر کیست ها این ماه احتمال آزادیشون کمه. 

اما در عین حال دکترم گفت امپول hcg رو بزن فولیکول داری.

الان نمیدونم اون کیستا چی میشن؟ به خاطر کیست اازاد نمیشن یعنی تخمک هام دیگه؟

کسی مشکل مشابه داشته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

البته  ب منم دکتر الکی آمپول داد یکی از فولیکول هام خیلی بزرگ شد ک تو سونو تشخیص کیست دادن بعد ک دکترمو عوض کردم گفت احتمالا فولیکولت بزرگ بوده اونا واسه خودشون تشخیص کیست دادن 

خدایا شکرت 

البته  ب منم دکتر الکی آمپول داد یکی از فولیکول هام خیلی بزرگ شد ک تو سونو تشخیص کیست دادن بعد ...

باردار شدی با اون فولیکول؟

یعنی امکانش هست که بگیره؟؟؟؟

چقد امیدوار شدم

امپولو بزن. تخمدانی ک کیست نداره تخمک ازاد میکنه. و تخمدانی ک کیست داره ممکنه ازاد نشه. 

اگر باردار بشی در بارداری کیست ها از بین میرن.‌اگر نشی هم در قاعدگی از بین میرن

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
باردار شدی با اون فولیکول؟ یعنی امکانش هست که بگیره؟؟؟؟ چقد امیدوار شدم

نه من باردار نشدم 

این ماه هم یه فولی ۲۴ داشتم یکی ۲۷ 😆😆😆

حالا دکتر آمپول داد گفت یا میگیره یا دفع میشه دیگه 

دکتر تعجب کرده ک چرا باردار نمیشم مشکلی ندارم 

خدایا شکرت 

امپولو بزن. تخمدانی ک کیست نداره تخمک ازاد میکنه. و تخمدانی ک کیست داره ممکنه ازاد نشه.  اگر ب ...

در واقعتخکدانی که کیست داشته باشه اصلا امکانش نیست که ازاد کنه تخمک؟

مال من توو هر دو تاهم کیست شده. گویا فعال بوده و نباید قرص میخوردم.

یعنی به نظر شمام احتمالش کمه این ماه؟

نه من باردار نشدم  این ماه هم یه فولی ۲۴ داشتم یکی ۲۷ 😆😆😆 حالا دکتر آمپول داد گفت یا میگیر ...

فولی ۲۷ و ۲۴ پس کیست نیست؟برای من نوشته کیست!!!!!

ایشالا میگیره😍😍😍به زودی مامان میشی

پرشک گفت ۱۱ سیکل برو ۱۱ رفتم

وقتی اینهمه دارو بدون مشکل استفاده میکنی باید ۱۰ سیکل بری سونو حداقل، حالام عیب نداره زودتر آمپولت رو بزن، به دکترت اعتماد کن، تا۲۵ اندازه ش خوبه و کیست نیست

اللهم الرزقنا ولدا ذکورا صالحا یا خالق الارواح یا ارحم الراحمین🌺🙏
وقتی اینهمه دارو بدون مشکل استفاده میکنی باید ۱۰ سیکل بری سونو حداقل، حالام عیب نداره زودتر آمپولت ر ...

دیشب زدم و اقدام کردم 

پس ایشالا بشه

به خدا این ماه انقد بدنم تحت تاثیر دارو ها بوده که دیگه خسته شدم