2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 59 پست
فولی ۲۷ و ۲۴ پس کیست نیست؟برای من نوشته کیست!!!!! ایشالا میگیره😍😍😍به زودی مامان میشی

ببین اگه سونو بیرون رفتی اونا مینویسن کیست چون درست نمیتونن تشخیص بدن 

دکتر من گفت 

خدا از دهنت بشنوه 

خدایا شکرت 

ببین اگه سونو بیرون رفتی اونا مینویسن کیست چون درست نمیتونن تشخیص بدن  دکتر من گفت  خدا ...

ایوای ایشالا که همینطور باشه

سپردم دست خدا دیگه

ایشالا شمام به زودی باردار شید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در واقعتخکدانی که کیست داشته باشه اصلا امکانش نیست که ازاد کنه تخمک؟ مال من توو هر دو تاهم کیست شده ...

۲۲ و ۲۴ کیست نیستن هنوز. بیشتر رشد کنن کیست میشن. 

امپولو بزن. فولی سایز بزرگن. 

معلوم نیست ممکنه بشه ممکنه نشه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
وقتی اینهمه دارو بدون مشکل استفاده میکنی باید ۱۰ سیکل بری سونو حداقل، حالام عیب نداره زودتر آمپولت ر ...

توروخدا اگر میدونی جوابموبده

من هفت سیکل دکتر سونوگرفت گفت نسبت ب هفت سیکلم کمه رشد تخمدونا وقرص داد ، بهش گفتم سه روز دیگ میام سونو مجدد شاید مشکلی نباشه گفت نسبت ب هفت سیکلتم کمه ومصرف کن داروتو 

چیکارکنم باز کیست نشه

من لترزول خوردم ولی امپول نداد بهم ۱۴ پریودی سونو نوشت انجام دادم گفت فولیکولاتو کیست کرده نباید قرص میخوردی قرص اثر بد روت گذاشته یه کیست سه سانتی تو تخمان چپم داشتم 

بعد اومدم خونه چقد گریه چقد زاری گفتم دیگه خسته شدم بچه نمیخام تا یک ساله دیگه هیچ دکتریم نمیرم 

دیگه کلا بیخیال بچه بودم 

دقیقا همون ماه پریود نشدم ولی اهمیت ندادم گفت شاید بخاطر کیسته 

نگو پس باردار بودم 

عزیزم امیدتو هیچ وقت از دست نده

توروخدا اگر میدونی جوابموبده من هفت سیکل دکتر سونوگرفت گفت نسبت ب هفت سیکلم کمه رشد تخمدونا وقرص دا ...

وقتی میگه رشدش کمه مگه میتونه کیست بشه؟امپول باید بزنین تا ازاد شه و کیست نشه

وقتی میگه رشدش کمه مگه میتونه کیست بشه؟امپول باید بزنین تا ازاد شه و کیست نشه

ن منظورم اینه ک ده سیکل میخواستم برم شاید تنبلی نداشت تخمدان و چون هفتم گرفته میگم نکنه باید دهم میرغتم

توروخدا اگر میدونی جوابموبده من هفت سیکل دکتر سونوگرفت گفت نسبت ب هفت سیکلم کمه رشد تخمدونا وقرص دا ...

اگه خیلی کوچیک بودن فولیکولات، آمپول اچ ام جی یا سینال اف میزدی ،آب هویج ، دوسین ،کندر هم بخور انشالله بزرگ میشع، ۱۱ سیکلت برو سونو

اللهم الرزقنا ولدا ذکورا صالحا یا خالق الارواح یا ارحم الراحمین🌺🙏
من لترزول خوردم ولی امپول نداد بهم ۱۴ پریودی سونو نوشت انجام دادم گفت فولیکولاتو کیست کرده نباید قرص ...

ایوای بدنم مور مور شد😭منم عین شما دفعه اولم بود گفت کیست دارم توو اینهمه مدت اصلا کیست نگرفته بودم. اومدم خونه دیشب انقد گریه کردم گفتم دیگه نمیرم دکتر. اگرهم بچه دار نشم مهم نیست خسته شدم.

ایشالا

خدا از دهنتون بشنوه

خیلی ممنون برام دعا کنید دعای مادر باردار میگیره برامون دعا کنین🥺🥺