2821
2789
عنوان

درد زایمان

196 بازدید | 18 پست

مامانا باز شدن دهانه رحم از ابتدا با درد همراهه؟ یا از یه جایی به بعد درد داره؟ ممکنه باز بشه و ادم خیلی متوجه نشه؟ اساسأ چرا با اینهمه ورزش و پیاده روی باز نشده از من🥴هفته ۳۹م

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ۳۹ هفته و دوروزمه ولی باز نشدم

منم 38هفتم اما هنوزهیچکاری نکردم،برای زایمان بهتر وراحتتر کارخاصی هم میکنید?یا دکتر راهکاری بهتون نگفته?پیاده روی?ورزش?پله?جوشونده?زعفران?خاکشیر?کلا هرچیزی اگه آره ازکی شروع کردید به انجام دادن وچقد انجام میدید?ممنون

هرکسی میدونه راهنمایی کنه????استارتر شما هم 39هستید راهکاری بلدید?منم 38هفتم اما هنوزهیچکاری نکردم،برای زایمان بهتر وراحتتر کارخاصی هم میکنید?یا دکتر راهکاری بهتون نگفته?پیاده روی?ورزش?پله?جوشونده?زعفران?خاکشیر?کلا هرچیزی اگه آره ازکی شروع کردید به انجام دادن وچقد انجام میدید?ممنون

منم 38هفتم اما هنوزهیچکاری نکردم،برای زایمان بهتر وراحتتر کارخاصی هم میکنید?یا دکتر راهکاری بهتون نگ ...

والا ب من فقط گفته پیاده روی و ورزش و زناشویی،پله گفت نرو چون ممکنه جفت رو جدا کنه،پیاده روی هم دو تا نیم ساعت نه بیشتر چون اکسیژن بچه کم میشه ،و یکم روغن کرچک ک البته هنوز نخوردم

هرکسی میدونه راهنمایی کنه????استارتر شما هم 39هستید راهکاری بلدید?منم 38هفتم اما هنوزهیچکاری نکردم،ب ...

گفت زعفرون نخورم ممکنه بچه مدفوع کنهوالا من از ۱۶هفتگی هم پیاده روی میکردم هم ورزش و الان تو هفته ۳۹حتی یک سانتم باز نشدم فکر نکن کار خاصی نکردی از جایی عقبی😑

والا ب من فقط گفته پیاده روی و ورزش و زناشویی،پله گفت نرو چون ممکنه جفت رو جدا کنه،پیاده روی هم دو ت ...

روغن کرچک میگن 40هفته بخوری چون زودتر خطرناکه مراقب باش!من بچه اولم 40هفته کامل شد هیچ علائمی یادردی نداشتم دکترگفت شب روغن کرچک بخور تا خوردم صبح دردزایمان گرفتم!

2790
2823
2791
2779
2792