2777
2789
عنوان

بچگی🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 97 پست
نه بابا 😂 دور هم می‌نشستیم بزرگ ترا رو هم میاوردیم می‌گفتیم میخوایم روح احضار کنیم برا این کار لازم ...

😂😂😂😂😂ای خدا خوب بود یادش بخیر خدایی بچگی عالمی داشتیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی 😅 ولی دیگه پسر عمه ام الان مردی شده واسه خودش اخلاقای دخترونه نداره اصلا 🙂

منم حالا بچگی یادم میاد خجالت می کشم از خودم مخصوصا از دختر عموهام اونا فقط یه شونه میدادن دستم میگفتن موهامو شونه کن    

من اکثرا با پسرای کوچه دوست بودم باهاشون بازی می‌کردم حتا موقعی تولدم یکیشون اومد بهم اون موقع 50 هز ...

من زیاد با پسرا جور نبودم همش دعوام میشد باهاشون یبارم یادمه با قیچی موهای یکیشونو کوتاه کردم گفتم من ارایشگرم مادرش وقتی فهمید افتاد دنبالم😂

بیشتر هفت سنگ بازی میکردم بعد چون بچگی قدم خیلی نسبت ب همسن هام بلند تر بود دیگه نمیذاشتن مامان بابام با پسرا بازی کنم منم کلا دیگه با دخترا بازی کردم از اون سن ب بعد

😂😂😂😂😂ای خدا خوب بود یادش بخیر خدایی بچگی عالمی داشتیم 

اره خیلیی خوب بود یادش بخیر البته من هنوز بزرگ نشدما  با پسر خاله هام هنوز بازی می‌کنم 😂 تازه بعضی موقع ها خانواده رو راضی میکنم برای من عروسک بگیرن😂😂

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
من زیاد با پسرا جور نبودم همش دعوام میشد باهاشون یبارم یادمه با قیچی موهای یکیشونو کوتاه کردم گفتم م ...

😂😂

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
ت.ر.ن.س

خوب ترنس که چیز بدی نیست 🙃 ایشالا موفق باشی

اره خیلیی خوب بود یادش بخیر البته من هنوز بزرگ نشدما  با پسر خاله هام هنوز بازی می‌کنم 😂 تازه ...

😂😂😂نه دیگه من یکی بزرگ شدم خیلی ازاون سالها میگذره.همه چی پراکنده شده سالی یه بار هم همدیگه رونمیبینیم😔بی دغدغه بودنمون خوش بود غصه هیچی تو دل نبود 

منم حالا بچگی یادم میاد خجالت می کشم از خودم مخصوصا از دختر عموهام اونا فقط یه شونه میدادن دستم میگف ...

😂😂😂 من تازه ناخنای پسرعممو لاک میزدم واسش بعد چون بور بود موهاش گیره قرمز میزدم واسش عکس هم میگرفتم اخرش میگفتم تو نمونه کارمی😅

بدبخت دو ماه ازم کوچیکتر بود فقط میگفتم باید بهم بگی ابجی

@نیکی0   چراغت سوخت 😂

هه_😏#  

تارو پودم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/