2777
2789
عنوان

بچگی🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 97 پست
🤧فرقمون فقط هندسه و زیسته با درس چطوری‌؟ مشکلی نداری؟ 

اره

خوبه 

نه زیاد 

کنار میام دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره خوبه  نه زیاد  کنار میام دیگه

آلا عالیه فیلماشو ببینی 

راستی از برنامه ایتا @m_george بزن لینک بدم واسه یه گروه رفع اشکال عالیه اصلا 😍

بخند. در شأن ماه نیست که غمگین باشد. کار هر زن نیست با مرد زیستن.......مغز خر میخواهد و صبر خفنننن😎چرا هیشکی منو تگ نمیکنه؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلا عالیه فیلماشو ببینی  راستی از برنامه ایتا @m_george بزن لینک بدم واسه یه گروه رفع ...

مرسی عزیزم 😍😍😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم تا دو سال پیش عروسکم رو پیش خودم میخابوندم     دیگه مامانم گفت زشته بجاش بالشت بغل می ...

ن من بچگی هم عروسک بغل نمیکردم😁

ولی هنوز باب اسفنجی میبینم هنوز عاشق پفکم هنوز غر زیاد میزنم و هنوز شیطنت میکنم 😁

کی اومد؟  

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
کی؟

؟؟

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...