2777
2789
عنوان

بچگی🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 97 پست
🤧فرقمون فقط هندسه و زیسته با درس چطوری‌؟ مشکلی نداری؟ 

اره

خوبه 

نه زیاد 

کنار میام دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره خوبه  نه زیاد  کنار میام دیگه

آلا عالیه فیلماشو ببینی 

راستی از برنامه ایتا @m_george بزن لینک بدم واسه یه گروه رفع اشکال عالیه اصلا 😍

بخند. در شأن ماه نیست که غمگین باشد. کار هر زن نیست با مرد زیستن.......مغز خر میخواهد و صبر خفنننن😎چرا هیشکی منو تگ نمیکنه؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آلا عالیه فیلماشو ببینی  راستی از برنامه ایتا @m_george بزن لینک بدم واسه یه گروه رفع ...

مرسی عزیزم 😍😍😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم تا دو سال پیش عروسکم رو پیش خودم میخابوندم     دیگه مامانم گفت زشته بجاش بالشت بغل می ...

ن من بچگی هم عروسک بغل نمیکردم😁

ولی هنوز باب اسفنجی میبینم هنوز عاشق پفکم هنوز غر زیاد میزنم و هنوز شیطنت میکنم 😁

کی اومد؟  

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
کی؟

؟؟

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...