اپسیون مژکام چین های حلقوی ایم یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی 😜😜😜
نانو پرزام 🥴🥴🥴🥴
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
نه بابا 😂 دور هم مینشستیم بزرگ ترا رو هم میاوردیم میگفتیم میخوایم روح احضار کنیم برا این کار لازمه یه ظرف بزرگ آب باشه چراغ ها رو هم خاموش کنیم دور هم بشینیم یه پارچه ایی پتویی هم بندازیم رو سر همه دست های همو میگرفتیم یکی مون الکی یه چیزایی رو آب میخوند بعد باید هممون سر هامونو می اوردیم کنار هم رو آب بعد یکیمون دستش و میکوبید تو آب همه رو خیس میکرد😂😂
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
تو مثه پسر عمه امی اونم همیشه با دخترا بازی میکرد 😅 البته تقصیر خودش نبود تو کوچه شون پسر همسن و س ...
من اکثرا با پسرای کوچه دوست بودم باهاشون بازی میکردم حتا موقعی تولدم یکیشون اومد بهم اون موقع 50 هزار تومن داد 😂
حتا با بزرگاشونم دوست بودم اونا واسم بستنی و تنقلات میخریدن 😂 هنوز که هنوز میام خونه مادرجونم اینا از تو کوچه که رد میشم یکی از اون پسر بزرگا که برام تنقلات میخرید بهم سلام میکنه اسمم یادشه😂
یعنی پسری مردی دختری زنی ترنسی تامبویی هستی یا..... من نمیدونم منظورت کدوم از ایناس😑🤦♀️