2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 47 پست
اره عزیزم الان باردارم و تا الان همه چیز خوب بوده ولی برای اکوی قلب جنین خیلی نگرانم

نگران نباش

من سر بارداری بچه اولم 30 هفته درد داشتم بیمارستان بستری شدم، بهم گفتن بچه نباید طبیعی دنیا بیاد مشکل قلبی داره، براش تخت آن ای سی یو خالی کردن، جراح قلب رزرو کردن، منو فرستادن برا اکو ودکتر قلب کودکان هم گفت الان که مشکل داره تا دنیا نیادهیچی نمیشه گفت

خلاصه چی کشیدم من،دردام با دارو قطع شد ولی دکتر میگفت باید حتما سزارین کنن تا بچه را زودتر برا عمل آماده کنن، ولی شوهرم نزاشت وبا رضایت شخصی ترخیص شدم، دیگه پیش اون دکتر نرفتم وتو 34 هفته زایمان طبیعی کردم و40 روز بعد بچم بردم برا اکو، دکتر گفت سالم سالم

ربطی نداره چون اولی مشکلی داشت دومی هم همون رو داشته باشه پسرم تو جنینی یه سوراخ داشت تو قلبش بعد زا ...

خداروشکر عزیزم

ان شالله همیشه تنشون سالم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون استرس خیلی بده عزیزم 

اشعه موبایل خیلی خوب نیست 

گریه و تنش خوب نیست 

دلتو بسپار بخدا و کارایی کن ک فکر تو درگیر میکنه 

کتاب . کار هنری و ....

انشاالله ک چیزی نیست 

من ک دلم روشنه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
الهی بگردم خیلی سخته خداروشکر اینبار هم بچشون پسر بود؟

نه این یکی دختر شد  . البته همه میکفتن کاش بازم پسر بشه شبیه اون یکی بشه بلکه جای قبلی رو پر کرد ولی خب خواست خدا هرچیه همون میشه الان یه دختر موفرفری شبیه خودش داره که همش زبون میریزه براش ‌ . خیلی سخته اونم سختی کشید ‌. بچه شما چندسالش بود؟

کاربری قبلیم ترکید 🤯
عزیزم اصلا ا بیماری قلبی اونجوری نیس که چون یکیش داشت ممکنه که خواهربرادراشم داشته باشن . خدایی نکرد ...

ممنون دوست گلم 

خداروشکر ان شالله واقعا تنش سالم باشه فقط همینو از خدا میخام

راستش چند وقت پیش خواب دیدم مزار بچم دو تا شده و دوتا دختر اونجا دفنن که یکیشو بقیه نمیشناسن چون به ...

الین 😐😐😐

انقدر نشستی فکر بیخود کردی 

الانم هورمون هات ریخته بهم 

خواب مزخرف دیدی گلم

نذر کن گلم ... قرآن بخون 

خدا بزرگه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
راستش چند وقت پیش خواب دیدم مزار بچم دو تا شده و دوتا دختر اونجا دفنن که یکیشو بقیه نمیشناسن چون به ...

زیاد فک میکنی واسه همین این خوابو دیدی

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
اره عزیزم الان باردارم و تا الان همه چیز خوب بوده ولی برای اکوی قلب جنین خیلی نگرانم

ای جان بارداری؟این بچه ات جنسیتش چیه؟؟ بابا نگران نباش اصلا خیلی اینجوری پیش اومده نارسایی قلبی فقط واسه یه بچه بوده دیگه بعدیا اینجوری نمیشن 

کاربری قبلیم ترکید 🤯
نگران نباش من سر بارداری بچه اولم 30 هفته درد داشتم بیمارستان بستری شدم، بهم گفتن بچه نباید طبیعی د ...

وای چقدر اشتباه اخه

برعکس دختر منو تو اکو گفتن سالمه و بعد تولد هم گفتن سالمه اما سر یکی از واکسناش ب شدت واکنش داد و بعدش فهمیدیم واقعا قلبش افتضاحه

اینا همش بخاطر انرژی منفی هست که داری سعی کن آروم باشی آرامش خیلی مهمه . ماهممون همینجوری هستیم وقتی کسی سالمه اصلا خواب بد براش نمیبینیم ولی تا یه ذره مریض میشه از شدت نگرانی هی میبینیم از دستش دادیم و این روحیه مارو داغون میکنه شبا قبل خواب دعا کن واز خدا آرامش بخوا

کاربری قبلیم ترکید 🤯
همون استرس خیلی بده عزیزم  اشعه موبایل خیلی خوب نیست  گریه و تنش خوب نیست  دلتو بس ...

مممون گلم چشم

حتی با اینکه برام خیلی سخته ولی از اولش دیگه مزار هم نرفتم تا‌گریه نکنم و همش میگم بخاطر ی بچم در حق بعدی ظلم نکنم

نه این یکی دختر شد  . البته همه میکفتن کاش بازم پسر بشه شبیه اون یکی بشه بلکه جای قبلی رو پر کر ...

عزیزم ۸ماه بود ولی دو ماهم تو ای سی یو زندگی کرد

واقعا برای منم فقط سلامتیش مهمه 

خدا بهش ببخشه

وای چقدر اشتباه اخه برعکس دختر منو تو اکو گفتن سالمه و بعد تولد هم گفتن سالمه اما سر یکی از واکسناش ...

منم دخترم به خاطر بیماری خونی از دست دادم، تمام آزمایش‌های دوران بارداری وبعد از خودش سالم سالم بود، دختر منم واکنش واکسن داد

الین 😐😐😐 انقدر نشستی فکر بیخود کردی  الانم هورمون هات ریخته بهم  خواب مزخرف دیدی گلم ...

چشم عزیزم

راستش بارداریمم واقعا خاست خدا بود 

خداکنه همینطوری باشه

و ممنون گلم