2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من دوستم پسرشو تو عمل قلب از دست داد . ۴سالش بود بعدا هم استرس داشت دیگه بچه نمیاورد ولی خوشبختا ...

الهی بگردم خیلی سخته

خداروشکر اینبار هم بچشون پسر بود؟

اره عزیزم الان باردارم و تا الان همه چیز خوب بوده ولی برای اکوی قلب جنین خیلی نگرانم

ربطی نداره چون اولی مشکلی داشت دومی هم همون رو داشته باشه پسرم تو جنینی یه سوراخ داشت تو قلبش بعد زایمان رفع شد اصلا استرس ندارم که دومی هم همینجور باشه به چیزای خوب فک کن

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
دختر اول رو بعد از عمل قلب حدودا ی سال پیش از دست دادم و الان ب شدت فکر میکنم حتما بچه ی دومم هم مشک ...

عزیزم اصلا ا بیماری قلبی اونجوری نیس که چون یکیش داشت ممکنه که خواهربرادراشم داشته باشن . خدایی نکرده مثلا معلولیت های جسمی یا ذهنی رو اینجوری میگن ولی نارسایی قلبی اونجوری نیست . اون دیگه یه اتفاق بود که تو یکیش افتاده فقط این یکی ایشالا سالم بدنیا میاد اصلا ترس و توکل کن

کاربری قبلیم ترکید 🤯
من برات ایت الکرسی میخونم گلم  دلتو بسپر ب خدای مهربون  تا خدا نخواد برگی از شاخه درخت ن ...

راستش چند وقت پیش خواب دیدم مزار بچم دو تا شده و دوتا دختر اونجا دفنن که یکیشو بقیه نمیشناسن

چون به هیچکسم نگفتم باردارم

خیلی استرس گرفتم‌نکنه اینطوری بشه