2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 47 پست
ای جان بارداری؟این بچه ات جنسیتش چیه؟؟ بابا نگران نباش اصلا خیلی اینجوری پیش اومده نارسایی قلبی فقط ...

عزیزم ممنون

راستش هنوز قطعی نمیدونم ولی گفتن احتمالا دختر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم به خاطر بیماری خونی از دست دادم، تمام آزمایش‌های دوران بارداری وبعد از خودش سالم سالم بود، ...

آه چقدر سخت😭خدا بهتون صبر بده..اسم فرشتتون چی بود؟دختر من مرسانا بود

عزیزم ۸ماه بود ولی دو ماهم تو ای سی یو زندگی کرد واقعا برای منم فقط سلامتیش مهمه  خدا بهش ببخ ...

پسر دوست من  ۴سالش بود سرزبون دار و شیرین همش مزه میپروند حرف میزد . خدا بهتون صبر بده و این یکی تو دلیت صحیح وسالم بدنیا بیاد . خیلی خودتو کنترل کن استرس بده وسواسی فکری میگیری خدایی نکرده . یه دوست دیگه ام شنیده بود خفگی مادرباردار براثر گاز بچه رواوتیسم میکنه وقتی باردار بود توحموم یه مسمومیت خیلی جزئی بر اثر گاز براش پیش اومد دیگه این گفت بچه ام صددرصد اوتیسم میشه از بارداری تا وقتی بچه اش سه سالش بود هر روز کارش شده بود گریه وزاری که دخترم اوتیسم هست ده تا دکتر برد همشون گفتن سالمه ولی این میگفت نمیتونن تشخیص بدن اوتیسمه الان بچه اش هیچ مشکلی نداره سالمه خودش مریض شده میره درمان . اصلا نترس . راستی کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخون خیلی خوبه

کاربری قبلیم ترکید 🤯
چشم عزیزم  سعی میکنم حتما زودتر این‌کتابو بخونم

حتما بخون پی دی افشم هست میتونی دانلود کنی در مورد ترس و نگرانی بیشتر حرف زده باعث میشه ادم بخدا نزدیک تر بشه

کاربری قبلیم ترکید 🤯
عزیزم احتمال  دختر دادن راستش هنوز مطمین نیستم شما بچه ی دیگه ای دارین؟

آره یه پسر 9 ساله دارم

راستش من دوتا از بچه هام آسمانی شدن، مرسانام وامیدرضام، هردوشون به فاصله 9 ماه

شوهرم اصلا قبول نمی‌کرد بچه دار شیم، به خاطر وضعیت خودم، الانم میگه اگه خدا صلاح دونست وبچه بهم داد دختر بود مرساناس و پسر بود امید رضا، میگه دوس دارم اسمشون همیشه به زبونم باشه

حتما بخون پی دی افشم هست میتونی دانلود کنی در مورد ترس و نگرانی بیشتر حرف زده باعث میشه ادم بخدا نزد ...

چشم عزیزم

حتما میخونم واقعا تا این ماه تموم شه و خیالم راجت شه میخام سرگرم بشم