2777
2789
نه متاسفانه تفکرات به واقعیت نمی پیودنع ولشون کن 

چشم ولی شوهرم چی اونم بهش فک میکنه حسن میگه بعدا بخاطر این موضوع ک لطمه ای به زندگیمون وارد نمیشه؟ 

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارههه درست  حالا میشه بگی این موضوعی چالشی بهش فک میکنم چطور میشه شدنی هس بعدا ک در اینده برام ...

به نظرم اره شدنی هست ولی سخته و بعدا هم مشکلاتش زیاده واست ولی از همسرت چیزی حس نمیکنم

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
سن و شغل و ویژگیاش رو چی حس میکنی؟چطوری اشنا میشیم؟

اینارو حس نمیکنم فقط حدس میزنم بیزون اشنا میشی ( سرکارو اینا نه ) 

به نظرم اره شدنی هست ولی سخته و بعدا هم مشکلاتش زیاده واست ولی از همسرت چیزی حس نمیکنم

واقعا!؟؟؟؟؟ 

از چ نظر 

من اختلاف قدی خودمونو میگم یعنی بعدا مشکل ساز میشه برامون 🥺

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

پسر خواهر زنداییم نیست؟

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
حس خوبی ندارم فکر نمی کنم خوب باشه  نه فکر نمیکنه اگه هم فکر کنه با حرفای شما بوده

جلل خالق چرا همچین میشه زندگی من😑😑😑😑

دانشگاه ومهمونی یا بیرون؟لز قد قیافه و اخلاقش هیچی حس نمیکنی؟

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
حس خوبی ندارم فکر نمی کنم خوب باشه  نه فکر نمیکنه اگه هم فکر کنه با حرفای شما بوده

منو بگو نتم الان تموم میشههه

من کی ازدوج میکنم؟کجااشنا میشیم؟اشناس یا غریبه ؟دوست میشیم یاسنتی؟زدگی عاشقانه ایخاهیم داشت⁉

واقعا!؟؟؟؟؟  از چ نظر  من اختلاف قدی خودمونو میگم یعنی بعدا مشکل ساز میشه برامون 🥺

یعنی حس خودت بهش بده دیگه من حس کردم خودت واسه خودت چالش درست کردی