2777
2789
اره حتما ،ب نظرت برمیگرده؟ کی ؟ زنگی پیامی انبلاکی چی حس میکنی اینا رو هم میگی؟درخواست بده خصوصی واس ...

برمیگرده رو نمیدونم ولی به نظرم بهت پیام میده و زمانشم نزدیکه

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینارو تونستم حدس بزنم که بیرون باهاش دوست میشی و ۲ سال دیگه اشنایی و خواستگاریه و اره عاشقانه& ...

سن و شغل و ویژگیاش رو چی حس میکنی؟چطوری اشنا میشیم؟

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
فکر کنم ازدواج کردی و یه کنم اضافه وزن داری دوست داری تو زندگی تو مدیریت کنی و عاشق زندگیتیو عاشق تن ...

ن هنوز عقدم عزیزم ولی بقیه ش درست بنظرت این چیزی ک بهش فک میکنم امکان داره درست بشع شدنی هس و اینکه در اینده ک واسم مشکلی پیش نمیاد بخاطر این موضوع

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
یه ذره خسته یا بی انگیزه ای؟ ولی مهربون ؟ 

ارههه درست 

حالا میشه بگی این موضوعی چالشی بهش فک میکنم چطور میشه شدنی هس بعدا ک در اینده برام مشکلی پیش نمیاره 

شوهرم چطور بهش فک میکنه

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
اره میدونم حس میکنی چقد دیگه برگرده؟ پیام میده ؟ زنگ میزنه ؟ چجوریه؟

من کی ازدوج میکنم؟کجااشنا میشیم؟اشناس یا غریبه ؟دوست میشیم یاسنتی؟زدگی عاشقانه ایخاهیم داشت⁉

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
اره بر میگرده، فک میکنم جایی همدیگرو می بینین و میاد سمت و باهم حرف میزنین

مرگ من ؟ ینی اشتی میکنیم ؟حست میگه نردیکه این اتفاق یا دوره؟ چکم میکنه؟اینستامو تلمو ؟ 

اره بر میگرده، فک میکنم جایی همدیگرو می بینین و میاد سمت و باهم حرف میزنین

منو بگوووو من کی ازدوج میکنم؟کجااشنا میشیم؟اشناس یا غریبه ؟دوست میشیم یاسنتی؟زدگی عاشقانه ایخاهیم داشت⁉