2777
2789
اره حتما ،ب نظرت برمیگرده؟ کی ؟ زنگی پیامی انبلاکی چی حس میکنی اینا رو هم میگی؟درخواست بده خصوصی واس ...

برمیگرده رو نمیدونم ولی به نظرم بهت پیام میده و زمانشم نزدیکه

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینارو تونستم حدس بزنم که بیرون باهاش دوست میشی و ۲ سال دیگه اشنایی و خواستگاریه و اره عاشقانه& ...

سن و شغل و ویژگیاش رو چی حس میکنی؟چطوری اشنا میشیم؟

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
فکر کنم ازدواج کردی و یه کنم اضافه وزن داری دوست داری تو زندگی تو مدیریت کنی و عاشق زندگیتیو عاشق تن ...

ن هنوز عقدم عزیزم ولی بقیه ش درست بنظرت این چیزی ک بهش فک میکنم امکان داره درست بشع شدنی هس و اینکه در اینده ک واسم مشکلی پیش نمیاد بخاطر این موضوع

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
یه ذره خسته یا بی انگیزه ای؟ ولی مهربون ؟ 

ارههه درست 

حالا میشه بگی این موضوعی چالشی بهش فک میکنم چطور میشه شدنی هس بعدا ک در اینده برام مشکلی پیش نمیاره 

شوهرم چطور بهش فک میکنه

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
اره میدونم حس میکنی چقد دیگه برگرده؟ پیام میده ؟ زنگ میزنه ؟ چجوریه؟

من کی ازدوج میکنم؟کجااشنا میشیم؟اشناس یا غریبه ؟دوست میشیم یاسنتی؟زدگی عاشقانه ایخاهیم داشت⁉

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
اره بر میگرده، فک میکنم جایی همدیگرو می بینین و میاد سمت و باهم حرف میزنین

مرگ من ؟ ینی اشتی میکنیم ؟حست میگه نردیکه این اتفاق یا دوره؟ چکم میکنه؟اینستامو تلمو ؟ 

اره بر میگرده، فک میکنم جایی همدیگرو می بینین و میاد سمت و باهم حرف میزنین

منو بگوووو من کی ازدوج میکنم؟کجااشنا میشیم؟اشناس یا غریبه ؟دوست میشیم یاسنتی؟زدگی عاشقانه ایخاهیم داشت⁉