2777
2789
عنوان

دورهمی موقت بچه های تاپیک بامدادخمار

| مشاهده متن کامل بحث + 7553 بازدید | 905 پست

دعاتون میکنم گزارش بزنین تورو خدا❤😔

من تو چشمای شوهرم دنیامو میبینم🙈🙈الهی فدای شوهرم و زندگی ک هر روزش با نفسای عشقم شروع میشه بشم❤❤عاشق شوهرم و زندگی هستم کواسم ساخته🙈🙈خداروشکر واسه خوشبختی که خدا بهم داده🙈❤واسه همتون آرزوی رسیدن به عشقتونو دارم و دلی پر از عشق و وفاداری و زندگی سرشار از محبت🙈🙈❤❤
@آسنات99    کجایی مامان من امروز پری شدم فست نگرفتم 😪دعبام نتن🤕

سلام عزیزم نه گلم دعباچراماه اول اجبارنیست🌼

انگیزه هم به این فکرکن که به هدفت برسی یه خانم خوشگل وخوش اندام وخوشتیپ میشی 😍عشقم چربیاروتواین سال جابزاربااندام جدیدانشالله پابه سال جدیدبزاری😍😍

اینم بخون😘.    انگیزه#  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما تو اسباب کشی😂😂😂😂😂جا مونده تو وانت🤣🤣🤣🤣

من شمارو همش ریپلای میکنم برای شما میاد؟؟؟   اخه جواب نمیدید

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
تو ازدواج از روی دوستی همیشه یه مقدار حساسیت وجود داره نگران نباش و مراقب خودتون باش 😍😍😍😍😍😍

من دوست نشدم که؟؟🙄میگه دوسم می‌شدی کلا نمیگرفتمت با پرنس اشتباه گرفتی اون دوست شده.

تاپیک کی برمیگرده خسته شدم @نی_نی_یار_5  

گلم با شما ۲ نفر میگن ۴ به بعد ۲ نفرم میگن ساعت ۱۱ منم رای ممتنع دارم

منم میگم ۱۱

سلام . گروه قرمزم از ۲ دی ماه ۹۹ شروع کردم برای لاغری در گروه بامداد خمار وزن الانم ۸۰ وزن هدف تا عید ۶۵ وزن هدف نهایی ۵۵ با قد ۱۵۵  . من میتوانم 
@بهاربانووو2     @yalda818     @mahdiye_bano     @dozhtarebab ...

الان بازه یا ن؟

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
عزیزم خودتو به دیانا معرفی کن وزن شروع  وزن هدف و قدتو بگو برای تگ کردن اسم رو که نوشتی لی ...

@آلاهیدا مرسی عزیزم 

سلام . گروه قرمزم از ۲ دی ماه ۹۹ شروع کردم برای لاغری در گروه بامداد خمار وزن الانم ۸۰ وزن هدف تا عید ۶۵ وزن هدف نهایی ۵۵ با قد ۱۵۵  . من میتوانم 
فدای تو🥰

سلام شما چطوری انقدر وزن کم کردید تو چه مدتی

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون