بچها من ۳۸ هفته دو روزمه دکتر گفته شنبه بیا زایمان طبیعی چون جفتم مشکل داره اول از همه برام خیلی دعا کنید ۳ سال منتظر نی نی بودم دوم از همه چجور زایمان طبیعی میکنن وقتی کیسه ابت پاره نشده دردم نداری!!🤦♀️😥
عزیزم با یه جور میله ست. برای من انجام دادن. اصلا هم درد نداشت. فقط یه لحظه احساس فشار کردم. همین
دوستمون فکر میکنم. احساس کرده منظور از میله همراه با درد و فشاره. از این نظر توضیح دادم که دردی نداره. میله هم بزرگ نیست..
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
ای جان چه خوش زایمان خدا حفظش کنه الهی منم خوب باشه زایمانم
ایشالله زایمان خوبی داشته باشی. فقط اصلا استرس نداشته باش.
من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام دوستان ی سوال داشتم ازتون.من دو سه ماهه تو اقدامم،دیشب اقدام کردم ب بارداری ب گمونم امروز روز تخمک گذاریمه...زیر دلم و یکم تخمدونام درد میکنه از چیه؟