2777
2789
عنوان

زایمان

151 بازدید | 25 پست

بچها من ۳۸ هفته دو روزمه دکتر گفته شنبه بیا زایمان طبیعی چون جفتم مشکل داره اول از همه برام خیلی دعا کنید ۳ سال منتظر نی نی بودم دوم از همه چجور زایمان طبیعی میکنن وقتی کیسه ابت پاره نشده دردم نداری!!🤦‍♀️😥

اخی عزیزم بسلامتی و دل خوش. با امپول فشار!

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
اخی عزیزم بسلامتی و دل خوش. با امپول فشار!

سلامت باشی عزیزم 😶😶😶 امپول فشار 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ای ننه مثل چی میترسم یکز میگفت میله میزنن میترکونن کیسه اب رو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشی عزیزم 😶😶😶 امپول فشار 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ای ننه مثل چی میترسم یکز میگفت میله میزنن میترکو ...

آره درسته ولی خیالت راحت درد نداره. ولی خب بعدش برای زایمان درد داره که اونم بسته به بدن هر کسی متفاوته. بعضیا خیلی خوش زایمانن. انشالله شما هم همینطوری باشی گلم💖

سلامت باشی عزیزم 😶😶😶 امپول فشار 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ای ننه مثل چی میترسم یکز میگفت میله میزنن میترکو ...

برو سز طبیعی دل میخواد یکم سخته😥😥

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

🤔 نه ببین امپول فشار بزنن دردات شروع میشه و احتمال قوی خود کیسه پاره میشه. یک درصد هم نشه . میله نمیکنن خیالت راحت. یک برش میدن کیسه رو که دردی نداره

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

من تو زایمان دومم کمی خونریزی داشتم رفتم بیمارستان ولی هیچ دردی نداشتم کیسه آب و خودشون پاره کردن یه آمپول هم زدن که دردم بیاد شاید باندازه پنج دقیقه درد داشتم و بعد بچه اومد تو بغلم.. به همین سادگی  

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

میری بیمارستان بستری میشی، بدستت سررم میزنن و توی سرم آمپول فشار رو تزریق میکنن. بعد دو  سه ساعت  دردها و انقبضهای صضعیف شروع میشه... سعی کن با انقباض ها استرس نداششته باشی و بیشتر به این فکر کنی که تا چند ساعت دیگه بچت میاد بغلت.

کم کم دردها شدید و شدید تر میشن... تکنیک نفس کشیدن خیلی میتونه تو روند زایمان کمکت کنه.

وقتی دهانه رحم ت به پنج شش سانت رسید دکتر کیسه آب رو با یک وسیله نوک تیز سوراخ میکنه و آب تخت رو خیس میکنه. و روند دردها سرعت بیشتری میگیره و هر موقع وقتش رسید به اتاق دیگه ای میری برای زایمان  

دستت درد نکنه خیالم راحت کردی

خواهش عزیزم. من روی ۷_۸ سانت خودش پاره شد😀 

کل زایمانمم ۳ ساعت طول کشید.

🤔 نه ببین امپول فشار بزنن دردات شروع میشه و احتمال قوی خود کیسه پاره میشه. یک درصد هم نشه . میله نم ...

عزیزم با یه جور میله ست. برای من انجام دادن. اصلا هم درد نداشت. فقط یه لحظه احساس فشار کردم. همین

من تو زایمان دومم کمی خونریزی داشتم رفتم بیمارستان ولی هیچ دردی نداشتم کیسه آب و خودشون پاره کردن یه ...

ای جان چه خوش زایمان خدا حفظش کنه الهی منم خوب باشه زایمانم