دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم اینطورشدم شدید.. هرکارکردم فایده نداشت ی هفته طول کشید ولی وقتی ک زیاد زیاد زیاد آب خوردم زودترخ ...
هیعع:(
عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵ هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.
فردا بهم بگو ملین تاثیری داشت یا نه که بریم برا مرحله بعد
بااااجههه
عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵ هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.
@negin_slh بیا ننه جون اونجا رو ترکوندن یه وقت سر در گم نشی
ننه جون براچی ترکوندنش؟ ملت چقد مریضن😐
هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط"و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي بیــن اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلاااام سرگروووه خیشگلم من امروز دخمل بسسیاااار خوفی بودم و رجیم را بسیاااار عالی رعایت فرمودم از ...
منم دیروز دخمل خوبی بودم 😊
هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط"و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي بیــن اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇