سلام،دوستان من پرولاپس مقعد دارم دکتر منوچهری استاد کولورکتال بقیه ا... را برای جراحی بهم معرفی کردن گفتن کارش خوبه،کسی میشناسه دکتر منوچهری کارش چه جوره ؟پولکی هست؟خوبه؟
سلام،دکتر منوچهری کارش عالیه،اصلا پولکی نیست وبیخودی هم عمل نمیکنه من وخواهرم چند بار پیش دکتر منوچهری رفتیم ،به من دکترای دیگه گفته بودن که حتما عمل لازم دارم ولی دکتر بدون عمل منرو درمان کرد،خواهرم رو هم دکتر عمل کرد که کارش خیلی خوبه،بروپیشش خیالت راحت باشه عزیز دلم.
عزیزم من هم پیش دکتر منوچهری که فوق تخصص کولورکتاله رفتم خیلی دقیق ومتبحر وخوش دست هست من هموروئید وشقاق داشتم که بدون جراحی خوب شدم،اصلا دستش شفاست،هر کسی رو هم بهش معرفی کردم بهم زنگ میزنه وازمعرفی دکتر تشکر میکنه،برو پیششون یه لحظه شک نکن خوشگلم.
عشقم کارش حرف نداره،حتما برو پیشش ،من وفامیلمون از قدیم که دکتر جراح عمومی بود میرفتیم پیش دکتر منوچهری خیلی دلسوز و حاذق هست،الانم که فوق کولورکتال شده مطبش که رفتم بیمارای دیگه هم خیلی راضی بودن.
سلام،دوستان خیلی ممنونم ،خیالمو راحت کردین الان با اطمینان خاطر از اینکه بهترین دکتر رودارم میرم پیش دکتر منوچهری .زنگ زدم مطبش که توو خیابون ملا صدرا هست وقت گرفتم.واقعا سپاسگزارم خانومای خوب.
بچه ها رفتم مطب دکتر منوچهری، خیلی خوش اخلاق ودلسوز بود ،الان بستری شدم بیمارستان فردا قراره ع ...
سلام چی شد خوبی عمل کردی؟منم پیش دکتر منوچهری عمل کردم بهش سلام منو برسون بگو مهسا که فیتول پیچیده داشت گفتید کرون داره سلام میرسون واز شما خیلی متشکره .همه تشخیص لشتباه برام دادده بودن جز دکتر منوچهری مرد بزرگ جراحی کولورکتال ایران.
سلام چی شد خوبی عمل کردی؟منم پیش دکتر منوچهری عمل کردم بهش سلام منو برسون بگو مهسا که فیتول پیچیده د ...
سلام بچه ها دکتر منوچهری جراحیم کرد ،از داخل مقعد عملم کرده هیچی زخم ندارم،بخیه کشیدنی هم ندارم.پرولاپسم کاملا برطرف شد ،اصلا باورم نمیشه ،مرسی که راهنماییم کردین .کار دکتر معرکه وفوق تصور عالیه.مهسا جون سلام تو رو هم به دکتر رسوندم.گفت بهش بگو احوال طوطیش چطوره؟😅😁😉😃