2777
2789
عنوان

زن قبلیش

701 بازدید | 41 پست

دارم میمیرم از عصبانیت بعد ۶سال دوباره بهم رسیدیم زن قبلیش همش مزاحم میشه پیغام میفرسته می خوام برگردم در صورتی که خودش طلاق گرفته خودش اینو به عنوان شوهر قبول نداشت همش به فکر خوش گذرونیش بود الان پشیمون شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ايشون اگر بخواد برگرده حق داره اگر اين اقا شما رو ميخواد چرا نيومده خواستگارى؟

چرا حق داره وقتی خود این آقا نمی خوادش نه خودش نه خانوادش کسی که ۵ماهه جدا شده بعد ۶سال که اصلا زندگیش خوب نبوده به نظرت به همین زودی ازدواج میکنه؟ 

پس ايشون اگر بخواد برگرده حق داره اگر اين اقا شما رو ميخواد چرا نيومده خواستگارى؟

این خانم صلاحیت زندگی نداشته اینو از فامیلای خودش داییش و پسر داییش زن عموش و عموش شنیدم همه میگفتن باید زودترم جدا میشده 

چرا حق داره وقتی خود این آقا نمی خوادش نه خودش نه خانوادش کسی که ۵ماهه جدا شده بعد ۶سال که اصلا زندگ ...

اگر اين اقا و خانوادش نميخوانش پس شما واسه چى نگرانى؟ خب اون كه نميتونه به زوووور بياد زنش بشه!

اگر اين اقا و خانوادش نميخوانش پس شما واسه چى نگرانى؟ خب اون كه نميتونه به زوووور بياد زنش بشه!

هر بار که این پیغام میفرسته اعصابم خورد میشه دعوامون میشه میگم زنی که خودش رفته خودش طلاق میخواسته خودش همه جا گفته این زندگیو نمیخوام الان این دست و پا زداناش واسه چیه ☹️

اين اقا اصلا خواستگارى شما اومده؟

ما قصد ازدواج نداریم فعلا من مادرم خانوادم به هیچ عنوان راضی نمیشن سر ۶سال پیش که ولم کرد زن گرفت من چون دوسش دارم دوباره قبولش کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز