2821
2789
عنوان

زن قبلیش

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 41 پست
توروخدا پاتو اززندگیشون بکش بیرون.  بخدا من خودم داخل زندگیم اینجور زن های وسط من وشوهرم قرار ...

من با زنایی که خونه خراب کنن فرق دارم من هیچ وقت وسط زندگیه کسی نمیرم الان جدا شدن هیچ راه برگشتی ام نداره توضیح دادم تو نظر بالا برای دوست دیگه نظرمو بخونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ینی انقدر ساده این؟ مگه آدم قحطه؟  ی روزی ی سال باهاش دوست بودی مهم نیست، مهم اون زنیه ...

شما میدونی این خانم با هر روز گریه جلو در خونشون با دعا و جادو یه کاری کرده بود که بگیرتش ۱نفر اون موقع نگفت که این دوست دختر داره با دختره رابطه داشته بعد الان میگید من وسط رابطشونم رابطه یی که مهره طلاق داره جدا شده 

شما میدونی این خانم با هر روز گریه جلو در خونشون با دعا و جادو یه کاری کرده بود که بگیرتش ۱نفر اون م ...

گلم اگه حرفی میزنیم دشمن و بدخواهت نیستیم ی ناشناسیم بهت راهنمایی میدیم ، دختر شما ۱۵سالت بوده و حرف ی دختر۱۵ساله اعتباری نداشته و اگه کسیم میدونست دوست دختر داره یه رابطه بچگونه میدونسته و بهتر بود شما که دخترونگیت رو سپردی به اون آقا به خانواده میگفتی و باید عقد میشدین و اگر نگفتین و نمیدونن و یا بعد از ازدواج اون آقا فهمیدن دیگه گذشته 

اگه اون خانوم به هرشکلی ازدواج کرده یا از شوهرش جدا شده اصلا مهم نیست، چون الان برگشته و میخوان باهم زندگی کنن و اینطور که معلومه اون آقا هم راضیه ک برگرده با قبول همه مشکلات

ازدواج با این آقا در صورتی که همسر قبلیش هنوز دوستش داره و با این شرایط که اون آقا شما رو با وجود رابطه ول کرده و با کسی دیگه ازدواج کرده، یه حجم عظیمی از استرس و اضطراب رو وارد زندگی جدیدت میکنی که هر آن امکان داره اگه زنه قبلش بیخیال بشه این آقا نتونه از فکرش بیاد بیرون یه عمر از جوونیتون رو وقف آدم اشتباهی کردین 

احتمالا سنتون کمه بهتره حتما با مشاور صحبت کنید 

گلم اگه حرفی میزنیم دشمن و بدخواهت نیستیم ی ناشناسیم بهت راهنمایی میدیم ، دختر شما ۱۵سالت بوده و حرف ...

این آقا هیچ تمایلی به برگشت نداره نه خودش نه خانوادش از راهنماییت ممنونم

یه سوال این آقا منو تو خانوادش برده خواهرش برادراش خالش پسر عموش پسر عمه همه اینا که میگم ازدواج کرد ...

عزیزم یکی از دلایل برگشتن خانوم شمایید،از حسادتش برگشته بعضی خانمها حتی بعد از جدایی چشم دیدن ازدواج و خوشبختی اون مرد رو ندارن. الان اگه این اقا شما رو رها کنه اون زن هم میره.

ولی قبل از نامزدی اشتباه کردید همراهشون تو انظار ظاهر شدید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
این آقا هیچ تمایلی به برگشت نداره نه خودش نه خانوادش از راهنماییت ممنونم

اگر تمایل نداشت ایتقدر قاطع صحبت میکرد که این خانوم جرات نکنه ایجاد مزاحمت کنه.شمارش رو عوض میکرد و زودتر تکلیف شما رو مشخص میکرد اما مثل اینکه خودش هم مردده.

شما یکبار از این مرد رو دست خوردید باز بهش اعتماد دارید؟

اگر تمایل نداشت ایتقدر قاطع صحبت میکرد که این خانوم جرات نکنه ایجاد مزاحمت کنه.شمارش رو عوض میکرد و ...

اتفاق خطشو عوض کرده اینستاشو پاک کرده پیج جدید ریخته این خانم پیش دوستای مشترک رفته اظهار پشیمونی کرده ۲رثز دیگه تولدم امروز سورپرایزم کرد با خواهرش کادو طلا گرفت نمیدونم والا اگه نمی خواد منو این کاراش چیه پس :(

اتفاق خطشو عوض کرده اینستاشو پاک کرده پیج جدید ریخته این خانم پیش دوستای مشترک رفته اظهار پشیمونی کر ...

عزیزم اگر به انتخابتون مطمئن هستید واگر به نظرتون شناخت خوبی از این اقا دارید با علم به اینکه ایشون بعد از رابطه با شمارفت سراغ زندگی خودش و یکبار شما رو رها کرده، درباره این موضوع صحبت کنید با ایشون یکبار برای همیشه شاید از جوابشون بترسید اما بهتر از اینه یه عمر این نقطه تاریک پس ذهنتون باشه، بعدم ازشون تعهد بگیرید که این خانم خللی در ارامشتون ایجاد نکنه، اما بازم باید محکم باشید اونوقت زودتر نامزد کنید تا این خانم بفهمه که دیگه تمومه و بره

[QUOTE=169859649]اتفاق خطشو عوض کرده اینستاشو پاک کرده پیج جدید ریخته این خانم پیش دوستای مشترک رفته اظهار پشیمونی کر ...

مبارکه تولدتون باشه.از هدیتون هم به سلامتی استفاده کنید

2824
2823
2791
2779
2792