2821
2789
عنوان

زن قبلیش

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 41 پست
ما قصد ازدواج نداریم فعلا من مادرم خانوادم به هیچ عنوان راضی نمیشن سر ۶سال پیش که ولم کرد زن گرفت من ...

ببينيد ميگم مشكلتون ريشه اى هست نميخواهيد قبول كنيد 

دقيقا همين اتفاق واسه خواهرم افتاد بخدا خود همين اتفاق و طرف باز هم رفت ازدواج دوم كرد و خواهرمو قال گذاشت

بهتره اين سرى گول نخوريد

موفق باشيد. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببينيد ميگم مشكلتون ريشه اى هست نميخواهيد قبول كنيد  دقيقا همين اتفاق واسه خواهرم افتاد بخد ...

چی بگم والا این کارو کنه که خودش باز تاوان پس میده تو کل این ۶سال خودش که میگه پس دادم آه تو منو گرفته 

مردا از اين حرفا زياد ميزنن اونم ميگفت من خوشبخت نشدم تاوان دل شكسته تو بود!

یه سوال این آقا منو تو خانوادش برده خواهرش برادراش خالش پسر عموش پسر عمه همه اینا که میگم ازدواج کردن هر کدوم خانواده دارن اگه نخواد منو بخواد باز قال بزاره پس چرا منو تو خانوادش برده میتونه تو این شرایط منو تو فامیلاش برده این کارو کنه زن قبلیشم حتی میدونه با من دوسته 

یه سوال این آقا منو تو خانوادش برده خواهرش برادراش خالش پسر عموش پسر عمه همه اینا که میگم ازدواج کرد ...

بله شايد باورت نشه اما خواهر منم با خواهرا ومادر اون اقا صحبت ميكرد تو مهمونى عيدشون دعوت شد به رستوران ومعرفى شد اما باز هم اون اقا نارو زد

بله شايد باورت نشه اما خواهر منم با خواهرا ومادر اون اقا صحبت ميكرد تو مهمونى عيدشون دعوت شد به رستو ...

:( خدا لعنتشون کنه کسی که اینجوری با دل دخترا اونم دوبار بازی میکنه

چرا حق داره وقتی خود این آقا نمی خوادش نه خودش نه خانوادش کسی که ۵ماهه جدا شده بعد ۶سال که اصلا زندگ ...

تازه جداشدن ممکنه هنوز به هم احساس داشته باشن

نیا تو رابطه اشون 

ضمنا چرا خودتو دسته کم میگیری وب مردی ک ولت کرده رفته زن گرفته باز فرصت میدی؟ 

میخوای از یه سوراخ دوبار گزیده شی؟ 

مردای مطلقه هم ک زبون چرب ونرم دا رن نذار خامت کنه دختر

از من میشنوی هرچی از زنش میگه دروغه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
تازه جداشدن ممکنه هنوز به هم احساس داشته باشن نیا تو رابطه اشون  ضمنا چرا خودتو دسته کم میگیر ...

من نرفتم که این آقا خودش پیش قدم شد بعد ۱سال درگیره جدایی بودن حتی پارسال هم تا پای طلاق رفته بودن و طلاق احساسی گرفته بودن تو این یکسال اینارو مطمئنما حرفای خود پسره نیست از فامیلای دختره شنیدم میدونم که راسته

من نرفتم که این آقا خودش پیش قدم شد بعد ۱سال درگیره جدایی بودن حتی پارسال هم تا پای طلاق رفته بودن و ...

هرچی عزیزم 

اون الان دنبال یه زنگ تفریحه فقط 

خواهشا ادم حسابش نکن 

تو انتخاب اولش نبودی بهت قول میدم انتخاب دومشم نیستی 

این جور مردای رذل رو من میشناسم 

خودم یه همچین کیسی داشتم. 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
چی بگم والا این کارو کنه که خودش باز تاوان پس میده تو کل این ۶سال خودش که میگه پس دادم آه تو منو گرف ...

واقعا ینی انقدر ساده این؟

مگه آدم قحطه؟ 

ی روزی ی سال باهاش دوست بودی مهم نیست، مهم اون زنیه ک عسال با بدی و خوبی باهم زندگی کردن و خیلیا هستن بدون هم نمیتونن زندگی کنن دوباره بهم برمیگردن 

شما از دوستی دوباره با این آقا دست بکش خطتو عوض کن و ازش بخواه ی مدتی ب مغزش استراحت بده و با زنش سرحوصله برن حرف بزنن یا باهاش ازدواج میکنه مجدد یا نه ولی دیگه شما اصلا اصلا طرفش نرو و بفکر آینده خودت باش و وسط زندگی دیگران قرار نگیر اول و آخرش خودت رو دست مایه ی زندگی دیگران میکنی 

نگاه میکنی بعد ۳سال یا به زن اولش برگشته یا با کس دیگست 

واقعا ینی انقدر ساده این؟ مگه آدم قحطه؟  ی روزی ی سال باهاش دوست بودی مهم نیست، مهم اون زنیه ...

دوست عزیز شما خیلی چیزهارو نمیدونید اگه ۵سال پیش این آقا منی که ۱۵ سالم بودو از دخترونگی در آورده باشه بازم این حرف میزنی من وسط رابطشون نبودم جدا شده برگشته منم حق اینو دارم با کسی که اولین عشقم بوده باهاش رابطه داشتم الان که جدا شده باشم شما میدونی من تو این ۵سال چه حالی داشتم چه قدر مریض شدم دکتر رفتم