2777
2789
عنوان

زن بیسواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن احمق ها تورو تا درجه خودشون پایین میارن بعد با تجربه چندین سال زندگی احمقاته سعی میکنن شکستت بدن 

حق با اونیکه با احمق ها درگیر نشه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

دقیقا حق با اونه 😂😂😂

ولی من خودم شخصا فکر میکنم پسرهای اطرافت ترشیدن و همینطور منتظر نشستن که تو بری چراغ سبز بهشون نشون بدی ! چی بهترازاین میخان که زن معلم بگیرن

.

میخواستی بگی اگه ماها نبودیم تو الان نمیتونستی هرچی لایق خودته رو بنویسی 

البته اینجور ادما احمقن بزار تو دنیای احمقانشون بمونن.

همینکه زندگی رو فقط در ازدواج میبینه و هی میگه شوهر و از واژه ترشیده استفاده میکنه دیگه نباید ازش انتظاری داشت

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بنده خدا اونم تقصیری نداره.همینجوری بزرگ شده.چیزی نگو

من هیچ توهینی به بیسوادا نمیکنم چون مادر خودمم شرایطشو نداشته درس نخونده. ولی معلما اینهمه زحمت میکشن گناه داره بهشون توهین کنی

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
میخواستی بگی اگه ماها نبودیم تو الان نمیتونستی هرچی لایق خودته رو بنویسی  البته اینجور ادما اح ...

اره واقعا. ادم اینارو میبینه کلی انرژی منفی میگیره

ولی بی سوادی ربطی به نداشتن شعور نداره... 

از کلمه ی " شعور پایین"  به جای بی سواد استفاده کنید ...

کار هردوتون توهین و بی ادبی. از شما که فرهنگی هستید بعیده. دوست من هم 23 سالشه معلمه موفق باشی

مرسی عزیزم. من قراردادیم و هرلحظه ممکنه بیکار بشم ولی واقعا حق معلما نیست اینطوری بهشون بگی

اره واقعا. ادم اینارو میبینه کلی انرژی منفی میگیره

توجه نکن عزیزم

ایشون احتمالا تو زندگی به خواسته هاشون نرسیدن و عقده شده توی وجودشون و حالا با دیدن موفقیت بقیه حسادت میکنن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛