2777
2789
عنوان

زن بیسواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 42 پست

اینجاست که درک و فهم دوتاتون باهم فرق داره  و ساکت بمون  معلم  تعلیم و تربیت را به بچه ها یاد میده  همیشه این دو کلمه خیلی مهم هستش

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حق با اونه 😂😂😂 ولی من خودم شخصا فکر میکنم پسرهای اطرافت ترشیدن و همینطور منتظر نشستن که تو ...

دقیقا برات متاسفم

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
بچه ها از بین معلم ها البته از ابتدایی به بعدها اونای که ریاصی و فیزیک و شیمی کلا تحربی درس میدن ببش ...

باورکن زبان هم خیلی سخته

مرسی عزیزم. من قراردادیم و هرلحظه ممکنه بیکار بشم ولی واقعا حق معلما نیست اینطوری بهشون بگی

من الان چون دخترم مدرسه نمیره تو خونه آموزش میدم واقعا میگم کارشون سخته خدا بهشون کمک کنه من تو خونه یه دونه بچه رو نمیتونم درست آموزش بدم حالا معلم بیچاره با 20 25 تا دانش آموز چ میکنه

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 

کاری که اموزش ایران با بچه ها میکنه همینم داره

متاسفانه ورودی با خروجی اموزش یکی نیس

سر کلاس یچی میگن تو امتحان هزار برابر میخوان

نمیفهمم چیو میخوان ثابت کنن

امیدوارم شما از این دسته نباشی

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁
بچه ها از بین معلم ها البته از ابتدایی به بعدها اونای که ریاصی و فیزیک و شیمی کلا تحربی درس میدن ببش ...

هیچ کاری آسون نیست    .پایه اول ودوم ابتدایی واقعا سخته

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

عزیزم ایشون ناراحتن که بیکارن و نمیتونن معلم باشن 

شما هم به دل نگیر و توجهی نکن

حرف زیاده 

مادر شاگرد من که دخترش بهترین شاگردم بود و واقعا همش از من تعریف میکرد و خیلی رفیق بودیم

سر یه مساله و دعوا با مدیر رفت اداره از دست من شکایت کرد که همش تو واتس اپه بجای شاد😶

البته که به جایی نرسید و منم بخشیدمش 

دلمون باید بزرگ باشه عزیزم 

معلمی شغل نیست عشق هست 

ما باید بزرگترین روانشناسای اطرافمون باشیم 

بهترین پرورش دهنده شاگردامون 

پس در مرحله اول باید دلمون رو بزرگ کنیم مرحله دوم به حرفای مفت و بدرد نخور بقیه گوش ندیم.

خسته نباشی گلم 🥰😘

خب اين طرز حرف زدنش مشخصه چيزي براي از دست دادن نداره  تو چرا اهميت دادي؟

وووی امضات چه حس خوبی به آدم میده😍خدا برات نگهش داره

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
عزیزم ایشون ناراحتن که بیکارن و نمیتونن معلم باشن  شما هم به دل نگیر و توجهی نکن حرف زیاده&nb ...

ممنون خانوم عزیز

انشالله همیشه موفق باشید

وووی امضات چه حس خوبی به آدم میده😍خدا برات نگهش داره

مررسي عزيزدلم❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیقا برات متاسفم

ای وای انگار ناراحت شدی ! متوجه نشدی حرف من جنبه فان داشت؟ خب من که گفتم همه پسرها ازخداشون هس ت. باهاشون ازدواج کنی ! پس چرا ناراحت شدی دیگه؟ متوجه نمیشم اصن؟؟؟؟

.