2789
عنوان

خودکشی کنم!؟

703 بازدید | 47 پست

خستع شدم! زندگیم توی ی اتاق خلاصه شده هیچ وقت حق نداشتم بامو از خونه بیرون بزارم! 

هیچ وقت نگذاشتن خودم انتخاب کنم! هرچیزی که میخوام رو بابا مامانم به سلیقه ی خودشون انتخاب میکنن! هیچ وقت هم به نیاز های من توجه ندارن

از بچگی تو اتاقم نشسم و به در و دیوار زل زدم نمیدونم چیکار کنم حتی خونه ی صمیمی ترین دوستام هم اجازه ندارم برم! 

خونه مون برام شبیه ی زندونه! 

حتی یکی از دوستام اومد بهم گفت تو چطوری داری اینجا رو با اینا تحمل میکنی! چرا هیچ وقت بابا مامانت بهت اجازه  نمیدن جایی بری یا خودت انتخاب کنی! 

واغعا خستم کلافه شدم از دستشون

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نکن واقعا خودکشی راهش نیست

پس میگی چیکار کنم؟ تا حالا ٣ بار خودکشی کردم ولی بازم نشد که نشد 

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉
خوبه اتاق داری خیلی ها اونم ندارن  خوبه وسیله برات میخریدن از بچگی خیلیا اونم ندارن پاشو خودت ...

خب من آزادی ندارم انگار زندونی گیر آواردن خسته شدم خب

تو مجازی دوست پیدا کن پیج بزن من هم‌همشششششش خونم تنها ولی انقد فیلم میبینم و سریال و تو اینستا ک ...

انگاری میزارن اینستا و تلگرام نصب کنم😐💔💔

همین روبیکا که دارم مغزمو داغون کردن دیه بگم اینستا میخوام نصب کنم😐

وای مثلا میخوان اینطوری ازت محافظت کنن😒😏

نمدونن دارن عذاب میدن💔

خودکشی چرا!!! آدم هرچقدسختی ببینه بازم بایدصبرداشته باشه خودکشی کارآدمای ضعیفه. میدونستی هرکی خودکشی کنه تااخرتوجهنمه. وبرگشت نداره واصلابخشیده نمیشه. هیچکسی بیشترازپدرومادرخوبی ادمونمیخان. چون مجردی برداشت اشتباهی داری ازشون