2777
2789
عنوان

خودکشی کنم!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 47 پست
عزیزم منم همسن و سال خودتم ببین الان منو تو داخل سنی هستیم که حساسیم از همه لحاظ خودکشی نکن تاحالا ...

پ چکا کنم😐😐😐

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب خودت پیشنهاد بده باهاشون پارک و گردش برو  اگه منظورت تنهایی هست خوب هر خانواده ای یه اصولی ...

اینا برا من وقت ندارن😐💔💔💔💔

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉
تواین اوضاع جامعه بایدمراقبت باشن. چرااینقدزودکم میاری

چون رفتارشون کلافه م کرد😐

ابجی منم همین سته باهمین مشکلات مامان نمیزاره بره خونه کسی چارش فقد اینه بزرگتربشی

💔

عشق کیلو چن باو😐 ولی خب بازم همه ی کسایی که تو سن من بودن حداقل ی تفریحی دارشتن نهایت تفریحی من ای ...

خب ببین توی این سایت پر از زن هایی هستن که دوتا بچه دارن و ۱۳ ۱۴ سالگی با پافشاری و عاشق شدن خودشون شوهرکردن هنوز۲۰سالشون نشده دو سه تا بچه دارن و میخوان جدا بشن 

والا که مادرپدرت حق دارن نمیذارن باکسی رفت و آمدکنی یهو توی این سن عاشق داداش یا فامیل دوستتبشی یا توی راه و تفریح با دوستات بازیگوشی کنی عاشق بشی بعد کی میخوادجلوتو بگیره؟

الان میگی عشق کیلو چنده هنوز پنبه روکنار آتیش نگرفتی که ببینی چه قدر غیرقابل کنترله

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
دیگه نمیتونم تحمل کنم آخه ننه م تعریف میکنه میگه ما بچه بودیم دختر و پسر میریختیم تو کوچه بازی میکرد ...

این دوران میگذره بعدمیگی چه اشتباهی کردی که حرف ازخودکشی زدی. بابا14سالته بری توکوچه که چی بشه.... من یکی میشناسم الان18سالشه مامانش تازه براش یه گوشی دست دوم خریده هنگیه.خیلی سخت نگیر... هرروزمیاره قرآن بخون. شبا قبل خاب میتونی نمازشب بخون واسه افسردگی خیلی کمک میکنه واقعاافسردگی روازبین میبره. اگه مامانت باهات راحت نیس تومن کم باهاش راحت حرف برن

یکیو میشناسم  مثل تو بود همه چیش

اونم خودکشی میکرد

وقتی با واقعیت رو به رو شد اوضاع رو قبول کرد  درس خوند رتبه ی ۲۶۰ کنکور سراسری آورد و دندان پزشکی میخونه فکر کنم سال آخره 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

منم دختر داشته باشم اجازه نمیدم به هیچچچ وجه زیر بیست سال خونه دوست رفیق بره بیرون بره چه معنی میده؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛