همسر منم همینطوره ،تا خودشون نخوان هیچ چیز درست نمیشه تا بحال نشده بگه دوستم داره میگه باید تو عمل نشون بدم ،نمیتونم حالیش کنم که باید به زبونم بیاریم🙍🙅😢
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غرورش نمیزاره بهت بگه دوست داره!!! مگه چیزیه که باعث شکستن غرور یک مردبشه بش بگو تمام غرور وابهت یک مرد خلاصه شده تو ابراز حس وعلاقش به خانومش.کلا مفهمو غرورو نفهمیده گویاتوخانواده ای بزرگ شده که عشق پدرومادرشو ندیده
تایادنگرفته عشقشوبهت نشون بده اصلا بچه دارنشو چون روش تاثیرمنفی میزاره
ایا همسر شما ب غیر از نعرور بودن مشکلی داشت؟آیا خانواده همسر شما دخالت داشتند؟آیا همسر شما با خواست و علاقه قلبی خودش با شما ازدواج کرد. عوامل بسیاری دخیله
چطور میتونخ دو طرفه بشه؟ با چه رفتارایی الان ۲ ساله اخه
مراجعی داشتم با همسری زندان بان بسیار مغرور و البته خشن.ایشون چهار سال زیر نظر من شروع کرد به محبت کلامی و عملی و تبدیل شد به یک خانوم خیلی شاد برای همسرش . و الان با ۳ تا بچه بهترین زندگی عاشقانه را باهمسر دارد
ایا همسر شما ب غیر از نعرور بودن مشکلی داشت؟آیا خانواده همسر شما دخالت داشتند؟آیا همسر شما با خواست ...
قضیه دوستی بود. طرف دختری بود که توی خانواده بدرفتاری دیده بود. و یک بار از طرف یه پسر دیگه مورد چیزی شبیه تعرض قرار گرفته بود. من چون خودم نیاز داشتم به ابراز احساسات خیلی اینکارو میکردم ولی اون مثل بت سنگی بود. فقط وقتایی منفجر میشد که دیگه تحمل من تموم میشد