2777
2789
عنوان

عکس+جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 111 پست
اره همون ۸ هستشاخه زیرش نوشته ۸ و دو روز عزیزم ان شاالله بچه سالمو صالح و پرروزی باشه براتون و فقط خ ...

فدات همچنین

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
لک بینی شدید ویار و حالت تهوع شدید از غذا  بدم میامد ولی از گوشت و کباب خیلی خوشم‌میامد زشتم ...

درسته میگن سرپسر لک می بینی؟؟؟

من از همه  چی بدم میاد

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار دمت گرم گناه داره دخترت چرا باید تنها باشهبازم دیر اقدام کردی ولی خدا روشکر ک باردار شدی ...

قربونت برم خواهری .شوهرم و دخترم میگفتن تو دیگه باردار نمیشی تو پیری و از این حرفها ولی خواست خدا بار دار شدم  خدا هر چی بخواد همون میشه .واللا خواب میوه ندیدم گلم برا جنسیت میگی ؟سر دخترم خواب مرحوم پدر بزرگم و دیدم یک سیب سرخ خیلی بزرگ بهم داد گفتم آقا بزرگ ابن خیلی بزرگه با خواهرم میخوریم .بچه ام دختر شد خواهرمم یه دختر دیگه آورد دوتا دختر داره

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
درسته میگن سرپسر لک می بینی؟؟؟ من از همه  چی بدم میاد

اره منم شنیدم

من دو تا پسر دارم سر دوتاشونم لک بینی داشتم

سره کوجیکه که خیلی شدید

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
عزیزم انشاءا...خدا هرچی میخوای بهت بده والله من به خاطر شغل و زندگی تو غربت قید دومی رو زده بودم ولی ...

گلم برات ختم صلوات گزاشتم تو گروهم

خدا ی بچه سالم و سرحال ترجیحا کاکل زری بهت بده

گلم برات ختم صلوات گزاشتم تو گروهم خدا ی بچه سالم و سرحال ترجیحا کاکل زری بهت بده

عزیزم خدا هرچی میخوای بهت بده دست گلت درد نکنه مهربون😙😙😙

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
عزیزم خدا هرچی میخوای بهت بده دست گلت درد نکنه مهربون😙😙😙

خواهش عزیزم

عزیزم نی نی داری؟؟؟

اوهوم یه پسر ۸ماهه

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
ای نگوووو من چند روز پیش نوشابه خوردم بالا اوردم یعنی وقتی چشم خورد ب نوشابه ک وقتی وارد معده میشه چ ...

😂باورت نمیشه من فقط با نوشابه زنده بودم هرچی میخوردم بالا میوردم مخصوصا قرصا و ویتامینا...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
قربونت برم خواهری .شوهرم و دخترم میگفتن تو دیگه باردار نمیشی تو پیری و از این حرفها ولی خواست خدا با ...

عزیزم خدا خودش چیزی بخواد همون میشه منم ۲ تا کیست داشتم ب اندازه ۲۶ و ۲۲ همه میگفتن باردار نمیشه چون ۱۰ سال بود شب و روز قلیون میکشیدم میگفتن قلیون نازا میکنه و ماما میگفت با کیست هایی ک تو داری تا ۷ ماه دیگ بچه دار نمیشی اونم تا ۱ سال نیاری طبیعیه

زد همون ماه باردار شدم

واقعا ب همه میگم خدا بخواد کاری کنه هیچ کسی هیچ چیزی جلو دارش نیست ب ولله

خدا رحمت کنه بابا بزرگت و همه اموات رو

اخه پدر شوهرمم خواب دیده بود داشت ۳ تا درخت هلو میکاره صدا کرد مت و جاریم رو گفت یکیتون باردارید من ک مطمعن بودم باردار نمیشم حالا حالاها وجاریمم گفت من نیستم 

تا چند روز بعدش متوجه شدم خودم بودم 

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
اره منم شنیدم من دو تا پسر دارم سر دوتاشونم لک بینی داشتم سره کوجیکه که خیلی شدید

میگن اخه همه 

از هرکسی پرسید خطر نداره گفت نه استراحت کنه چون سر پسر بحاطر تب گرم بچه میبینی 

😂باورت نمیشه من فقط با نوشابه زنده بودم هرچی میخوردم بالا میوردم مخصوصا قرصا و ویتامینا...

چ خوب من دوستدارم چیزای خنک و شیرین و سماق ونمکدار بخورم

از بستنی خوشم نمیاد بااینک همیشه روزی ۲_۳تا رو حتمی میخوردم

ویارم ب بوی مایع هاس خخخخ

ای جان ماشاالله سالم و صالح و پرروزی باشه 

💙💙💙💙انشالله واسه توام کوچولوت سالم بیاد تو بغلت.