2777
2789
عنوان

عکس+جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 111 پست
چ خوب من دوستدارم چیزای خنک و شیرین و سماق ونمکدار بخورم از بستنی خوشم نمیاد بااینک همیشه روزی ۲_۳ت ...

ولی برعکس من عاشق بستنی بودم همش دلم بستنی میخواست شوهرم نمیذاشت بخورم میگفت سرمامیخوری هواوسرده کروناست نمیتونم ببرمت دکتر.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
عزیزم خدا خودش چیزی بخواد همون میشه منم ۲ تا کیست داشتم ب اندازه ۲۶ و ۲۲ همه میگفتن باردار نمیشه چون ...

چه جالب ...خدا کمکت کنه ایشالله یه بچه ی نانازی و سالم بهت بده عزیزم 😍😍

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی برعکس من عاشق بستنی بودم همش دلم بستنی میخواست شوهرم نمیذاشت بخورم میگفت سرمامیخوری هواوسرده کرو ...

نازیییییی🤩🤩🤩🤩

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
چه جالب ...خدا کمکت کنه ایشالله یه بچه ی نانازی و سالم بهت بده عزیزم 😍😍

الهی آمین ممنون از دعای قشنگت

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗