2777
2789
عنوان

عکس+جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 111 پست

عزیزم دو تا عکس دانلود کردم ببین

مننونم بهم یاد دادی عکس گزاشتنو

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
[QUOTE=169259504]ان شاالله صحیح سلامت و صالح و پرروزی باشه جنسیتش هر چی باشه[/QUOTE بله درسته انشاء ...

ای خدارحمت کنه صددرصد ادم دوست داره جنسش جور بشه ان شالله که خدا به دلت کار کنه

دخترت چند سالشه؟؟

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای عزیزم ۸ هفته بودی درسته؟؟دستاش بازه؟؟؟ درست میبینم؟؟

فک کنم همون هفته ۸ هس 

درست دقیق یادم نیس الان دو سالشه بچم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
ای خدارحمت کنه صددرصد ادم دوست داره جنسش جور بشه ان شالله که خدا به دلت کار کنه دخترت چند سالشه؟؟

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه گلم .پانزده سالشه

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
https://uupload.ir/files/uon6_img-20201220-wa0021.jpg

ای عزیزمممممممممم ماشاالله

راستی حالت ها چجور بودن؟؟؟

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
راستی من تا رو شکم میخوابم دردی تو دلم میپیچه چرا؟؟مگ نمیگن ۳ماه ب بعد رو شکم نخوابید از روزی ک شوه ...

دختر تو عقل نداری دور از جونت ،چرا رو ب شکم میخابی ؟؟؟اصلا رو ب شکم نخواب درسته الان خیلی ریزه قد عدسه ولی چون رحم داره بزرگ میشه جفت داره خودشو میچسبونه نباید ب شکمت فشار بیاد حتی این ماه های اول و نباید کش بیاد ،مواظب باش

فک کنم همون هفته ۸ هس  درست دقیق یادم نیس الان دو سالشه بچم

اره همون ۸ هستشاخه زیرش نوشته ۸ و دو روز عزیزم ان شاالله بچه سالمو صالح و پرروزی باشه براتون و فقط خوشحالتون کنه

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه گلم .پانزده سالشه

خوشحالم که ب فکر بچه افتادی خیلیا میگن دیگ نمیخوان حقم دارن با خرج گرون ولی ادم دوست داره چندین بچه داشته باش چون من خودم تک بودم و داداشم تک ن خواهر و برادر دیگ ای دوست دارم ۴ تا بچه داشته باشم ۲ پسر ۲ تا دختر خخخخ بااین ویار بدمم

دختر تو عقل نداری دور از جونت ،چرا رو ب شکم میخابی ؟؟؟اصلا رو ب شکم نخواب درسته الان خیلی ریزه قد عد ...

عه جدی؟؟؟بابا هی میگفتن ایراد نداره والا میگفتم تا ۳ ماه ب بعد وقتی میگم اذیتمیشم میگن دروغ میگ ناز میکنه والا ناز نمیکنم

خوشحالم که ب فکر بچه افتادی خیلیا میگن دیگ نمیخوان حقم دارن با خرج گرون ولی ادم دوست داره چندین بچه ...

عزیزم انشاءا...خدا هرچی میخوای بهت بده والله من به خاطر شغل و زندگی تو غربت قید دومی رو زده بودم ولی باز دلم سوخت برای دخترم گفتم تنها میشه تو این دنیای وانفسا اینه که اقدام کردم 

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
عه جدی؟؟؟بابا هی میگفتن ایراد نداره والا میگفتم تا ۳ ماه ب بعد وقتی میگم اذیتمیشم میگن دروغ میگ ناز ...

خب وقتی اذیت میشی یعنی نباید بخوابی دیگه ،بدن بهتر از هر دکتری داره بهت میگه دردم میاد اینطرفی نخواب بعد تازه می‌پرسی از بقیع ؟؟؟بعد این تکرار نکن سخته ولی بمرور عادت کن رو دست چپت بخوابی بهترین نوع خوابیدن بر حاملگیه ی بالش کوچیکم بزار لای پات

عزیزم انشاءا...خدا هرچی میخوای بهت بده والله من به خاطر شغل و زندگی تو غربت قید دومی رو زده بودم ولی ...

بهترین کار دمت گرم گناه داره دخترت چرا باید تنها باشهبازم دیر اقدام کردی ولی خدا روشکر ک باردار شدی خیلیا باردار نمیشن با این همه هورمن باورت میشههی سقط میشن ولی من ک افتادم لک ناراحت شدم ولی گفتم هر چیخدا میخواد خودش بهتر صلاح میدونه

خواب چ میوه ای تو این مدت دیدی ک داشتی یا درختی بوته ای چیزی؟؟

خب وقتی اذیت میشی یعنی نباید بخوابی دیگه ،بدن بهتر از هر دکتری داره بهت میگه دردم میاد اینطرفی نخواب ...

تو اوج خواب بالش وسط پام گم و گور میشه خخخ

ای عزیزمممممممممم ماشاالله راستی حالت ها چجور بودن؟؟؟

لک بینی شدید

ویار و حالت تهوع شدید از غذا  بدم میامد ولی از گوشت و کباب خیلی خوشم‌میامد

زشتم شده بودم شدید

خب وقتی اذیت میشی یعنی نباید بخوابی دیگه ،بدن بهتر از هر دکتری داره بهت میگه دردم میاد اینطرفی نخواب ...

راستی کی شیر توی سینه میاد اخه دوستم ۲ ماه ونیمش بود سینش شیر پس میداد ولی خیلی پرشیر بود خیلی