2777
2789
عنوان

تاپیک وزن مربوط به چالش ( بامدادخمار )

| مشاهده متن کامل بحث + 25267 بازدید | 1314 پست

سلاممممم

نام💜ژله بستنی انار

وزن اولیه💜۹۵

وزن قبلی💜۸۸/۲۰۰

وزن هفته قبل💜 وضعیت بادکنکی  

وزن این هفته💜۸۵/۳۰۰

@sepiiiiiideh  

سرگروه عزیزم💜💜💜

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مریم

وزن اولیه71

وزن الان 71.200

وزن هفته قبل :71

تازه‌ شروع کردم🙈😄

وزن# @سمیه1396  

تاریخ شروع: 99/10/20  وزن اولیه: 71.5. وزن فعلی:71.5. وزن هدف:59  قد:158. همراه با بامداد خمار عزیز سرگروه عزیزم سمیه1396  عضو گروه نارنجی تمام سلول های بدنم فعل خواستن را صرف میکنند🧡

نام:اتنا(خانومه مانكن)

وزن اوليه:٩٧

وزن دو هفته پيش؛٧٢

وزن اين هفته:٧٢.١٠٠ 

چند روزه شديدا يبوستم بخاطره اونه كاذبه وزنه امروزم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

ثمین  وزن اولیه:۷۴.۷ وزن این هفته:۷۳.۶ وزن هفته قبل ۷۴.۷ (چون تازه شروع کردم😁) ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️ ...

عالیه. اففففففرین 🌹

تاریخ شروع: 99/10/20  وزن اولیه: 71.5. وزن فعلی:71.5. وزن هدف:59  قد:158. همراه با بامداد خمار عزیز سرگروه عزیزم سمیه1396  عضو گروه نارنجی تمام سلول های بدنم فعل خواستن را صرف میکنند🧡

نام               مریم

وزن شروع      ۷۸

وزن هفته پیش 🎈

وزن جدید        ۶۸

وزن هدف    ۶۵ انشاءالله.🌺🌺

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

نام:سمنرخ

وزن اولیه:85

وزن هفته پیش:83

وزن این هفته:83😩😢

وزن هدف:60

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60