2777
2789
عنوان

تاپیک وزن مربوط به چالش ( بامدادخمار )

| مشاهده متن کامل بحث + 25267 بازدید | 1314 پست

@آسنات99 مهربونم سلام

نام لیدی

وزن اولیه80، وزن هفته قبل 68.200، وزن این هفته 68.200

وزن هدف60

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  

سلام به همه دوستان😚😘

وزن هفته پیش ۶۸/۷۰۰

امروز پریودم🎈🎈

@sanaz718  

@سمیه1396  

وزن#

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریحان بانو ۳۹

وزن اولیه یکم دیماه:۸۵

وزن هفته قبل:۸۱.۹

وزن این هفته :۸۰.۹

وزن هدف:65

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)

سلام دوستان عزیزم.

نام:مندا(مهسا)

وزن شروع:۷۹.۶۰۰

وزن هفته قبل:۷۳.۵۰۰🧡

وزن این هفته:۷۲.۶۰۰🧡

وزن هدف:۶۰🧡🧡

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بهار

وزن شروع92.500

وزن هفته قبل90.100 اگه اشتباه نکنم 😬

وزن فعلی89.350

هدف70

قد170

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

سلام خوشگلا

اسم:یزدان

وزن اولیه:۸۷/۸۰۰

وزن هفته پیش:۸۶/۸۵۰

وزن این هفته:۸۵/۷۵۰💪

وزن هدف اول:۸۰

وزن هف دوم:۷۰

دیدین گفتم من میتونم🥰🥰🥰😊😊😊

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖