2777
2789
عنوان

تاپیک وزن مربوط به چالش ( بامدادخمار )

| مشاهده متن کامل بحث + 25587 بازدید | 1314 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام خوشگلا .. کمر باریکا ... ابرو کمونا ... کی بشه تو لباس ماکسی قر بدین اون اندام زیباتون آرزو بشه واسه بقیه 😜😁😁بوگو آمین🤲🤲🤲

من یه برنامه واسه خودم ریختم و امروز به اولین گام رسیدم😎✌🤲 

وزن اولیه ۸۱.۸۰۰

وزن هفته قبل🎈

وزن الان ۷۸.۳۰۰

وزن هدف ۶۲

@فندق_فسقلی  

@آلاهیدا  

@نیکاااا97  

@متولدمرداد۶۸  

@137422  

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

نام: مانکن۷۰

وزن شروع: ۷۵.۳۰۰

وزن هفته‌ی قبل: ۷۲.۲۰۰

وزن جدید: ۷۰

وزن هدف: ۵۷

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...

سلام ، فاطمه وزن اولیه: ۷۷/۹۰۰، وزن هفته پیش: ۷۶/۹۰۰، وزن این هفته: ۷۶، هدف: ۶۰

امیدوارم با توکل بر خدا و همراهی تاپیک بامداد خمار عزیز به هدفم برسم. میدونم که میتونم.                         گروه آبی وزن اولیه: ۷۷/۹۰۰ وزن فعلی۶۷/۲۰۰  هدف: ۶۰  قد:۱۶۰

@آسنات99 سلام اسنات عزیز

وزن اولیه71   وزن هفته قبل 71   وزن الان70.5  میدونم زیاد کم نکردم ولی سعیم رو میکنم  

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
1896

@آسنات99    

نام :ستاره

وزن اولیه :٦٨

وزن هفته پیش : ٥٨.٩٠٠

وزن این هفته : ٥٨

وزن هدف:  ٥٠
آسنات جونم بالاخره تونستم ديروزم پيادهروي تو خونه و فست بودم بعد از مدتها البته با ٧٠٠ تا 

😊😊😊😊💫💫💫💫💫😊😊😊😊

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

نام : رویالپرین

وزن شروع :74.8

وزن هفته پیش :72.8

وزن فعلی : 72.7

وزن هدف : 57

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺