2777
2789
عنوان

تاپیک وزن مربوط به چالش ( بامدادخمار )

| مشاهده متن کامل بحث + 25267 بازدید | 1314 پست

سلام به مانكنهاي آينده

آرامش

وزن شروع 87/5

وزن هفته قبل 85/7

وزن امروز 85/5

وزن هدف60

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ابجیا نام:دهم  

وزن شروع:۸۴

وزن هفته قبل: ۸۳:۵۰۰

وزن این هفته:۸۲:۷۰۰  

وزن هدف:۶۰ 

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

سلام دوستان گلم🧡

نام:مندا(مهسا)

وزن اولیه،:۷۹.۶۰۰

وزن هفته قبل:۷۳.۵۰۰

وزن این هفته:🎈

وزن هدف:۶۰🧡

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

سلام 🥰🥰

وزن شروع:       ۵۹

وزن هفته قبل: 🎈

وزن جدید:    ۵۶.۷۰۰

وزن هدف :      ۵۰

💙💙💙💙💙💙💙

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

نام:azie

شروع        هفته پیش          فعلی         هدف

95                74                  🎈           65

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

سلام به همه دوستان ان شاءالله که سالم وخوش باشید😚😘

وزن هفته پیش ۶۸/۲۰۰

وزن امروز ۶۸/۷۰۰🤪😅  البته امروز موعد پریودم ورم دارم

@sanaz718

@سمیه1396

وزن#  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

سلام 

@سمیه۱۳۹۶

این هفته همچنان

۷۶😢😢😢😢

الان ۳ هفته اس استپ شدم😭😭😭

بی انگیزه شدم سمیه جون مدیر خوشگلم خیلی داغونم😭فکر کن با ورزش و رژیم بدون تعقییر.شوک نمیتونم بگیرم از فردا میخوام روزه بگیرم بدون سحری تا به بدنم شوک بدم .اینطوری خوبه؟

راستی میدونی که به خاطر کرونا تو چالش پاییزی عقب موندم از بچه ها😐

اسم..پریسا

وزن اولیه ۷۹۷۰۰ چالش پاییزی. وزن هفته نتونستم وزن بدم وزن این هفته ۷۶

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

سلام @آسنات99   جانم

نام لیدی

وزن اولیه 80، وزن هفته قبل 67/5، وزن امروز 68/200

وزن هدف60

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم