2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
عزيزم دانشگاه رفتن ديگه مثل١٠،١٥سال قبل چيز خاص و غيرقابل دسترسي نيست واقعا حتي بدون كنكورم ميشه رف ...

عزیزم ببین این 5 نفر از دیروز تا حالا هرچی لایق خودشونو خانوادشون بوده به من گفتن و عقده های زندگیشون رو سر من خالی کردن، نمیدونم درجریان هستی از اول که فکر کنم از صفحه ی 45 و اینا بوده که بحثمون شروع شده که من کاری به کسی نداشتم اونا اومدن کمبودهاشون رو سر من خالی کردن و کلی اراجیف گفتن که منم بخاطر دفاع از خودم جواب تک تک شون رو دادم وگرنه من مثل اونا بی در وپیکر وبیشخصیت نیستم که هرچی از دهنم بیاد بگم

فقط هر 5 تاییشون رو واگذارشون کردم به دست های بریده حضرت ابوالفضل و امام حسین که خیر نبینن که انقد به من توهین کردن

افرا 72 انقد نفرینت میکنم که آرزهات و دعاهای شغلیت به دلت بمونن به حق امیرالمومنین تا از این بیشتر عقده ای بشی

خانما ی محترم من دانشجوی دکتری دامپزشکیم وبه نظر من اصلا تحصیلات شعور نمیاره بلکه خودشناسی و انسانیت و.... باعث افزایش سطح شخصیت وشعور انسانی هستش چون اگر تحصیلات باعث شعور واگاهی بود این همه معضلات جامعه منشا دانشگاهی نداشت خانم ها ارزش خودشون رو درک میکردن وازدواج سفید و. ....خیلی چیزای دیگه دغدغه این جامعه نبود من نه به قشر تحصیل کرده توهین میکنم نه به افراد دیپلمه یا حتی زیر دیپلم وحتی نمیگم که هر کس دانشگاهیه در معضلات جامعه سهیمه بلکه همه چیز دست خود ماست وطرز فکر ما این ما هستیم به به خودمون ارزش میدیم والبته شما خانم های بالغ وعاقل از همگی شما بعیده که اینطور باهم بحث کنین شما مادر هستین و هر حرکت وقدم شما روی بچه های پاک شما تاثیر گذاره اگر هر کدوم از شما ادعای فرهنگ و مادر خوب بودن رو داره باید این ادعا رو درهمه ارکان نه به کاربران بلکه به خودش ثابت کنه وتحصیلات فقط وفقط راهی برای داشتن درامد  البته در کنار انسانیت هستش چون همه افرادی که به دانشگاه میرن به دنبال انجام کاری در اینده هستن ومعیار موفقیت برای اون ها میزان درامده و خیلی هم فوق العادس اگر کسی بره دانشگاه ودر نهایت درامدزایی داشته باشه هم زندگی مرفه تری رو برای خودش رقم میزنه و میتونه به افراد نیازمند کمک کنه پس اینقدر بحث نکنید تحصیلات کارامد واقعا خوبه باعث بهبود مشکلات میشه یک دکتر بیماری ها رو درمان میکنه دندونپزشک مشکلات دندون رو برطرف میکنه و... پس جامعه ما به افراد تحصیل کرده نیاز داره ویک فرد تحصیل کرده باید این رو بدونه که تحصیلاتش باعث برتر شدنش نمیشه و جدا از همه این حرف ها ما در یک دنیا ی محدود زندگی میکنیم وبعد از مدتی از این دنیا خواهیم رفت پس بهتره با وسعت بیشتری به دنیا نگاه کنیم وخودمون رو درگیر قضایای پوچ نکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا در دانشگاه ها چیزی درس نمیدن که به درد تربیت کودک بخوره حتی بعد از فارغ التحصیلی به درد خود ف ...

این حرف کاملا درسته. من خودم دکترای تخصصی  دارم و 15 سال بعد از دیپلم هم درس خوندم  و دارم تدریسم میکنم. بی جهت نباید به داشتن مدرک مغرور شد. داشتن مدرک نشانه هیچی نیست اگر رو اخلاق و رفتار ما تاثیر نزاره. متاسفانه اکثر اوقات تاثیرشم منفیه بیشتر تا مثبت

خانما ی محترم من دانشجوی دکتری دامپزشکیم وبه نظر من اصلا تحصیلات شعور نمیاره بلکه خودشناسی و انسانیت ...

کاملا حرفتون درسته واتفاقا میخوام بگم دقیقا مشکل ما از افراد تحصیل کرده هست. برای اینکه تو مدارس تو دانشگاه ها که دیپلمه ها درس نمیدن. همین افراد تحصیل کرده درس میدن. درسته پدر مادرم نقش زیادی در تربیت دارن ولی بیشتر وقت دانش آموزا در مدارس هست پس یک معلم خوب در مدارس یا یک استاد خوب در دانشگاه میتونه خیلی از حجم این مشکلات کم کنه. استاده میگه نمره اش شده 2 بهش 2.5 هم نمیدم تا مشروط بشه. بگو خوب تو میگی این درس را باید بیافته اما چرا سرنوشتش را تغییر میدی؟  اینها یک سری عقده های روانی هست که همه را از جامعه زده میکنه. دکتر خوب خیلی کمه برای اینکه هدف خیلی هاشون پول هست.  دکتری خوبه که هم احساس مسولیت کرده و علمش را بالا بره و هم دستگیر حال مردمه. مریض موقعی که میره پیشش از بالا به پایین نگاه نمیکنه. سعی میکنه براش مشکلش را تشریح کنه که ارامش پیدا کنه. نه اینکه بیمار سوالم کنه جواب سربالا بهش بده. استاد خوب و با وسواد و با اخلاقم کمه. معلم خوب و دلسوزم کمه. البته تو هر قشری همینطوره اما تو قشر تحصیل کرده  این اشکالات نتایجش فاجعه بار تر ه. نانوا بی وجدان باشه نون خوب نپزه حداکثر اینه که دل درد میگیریم . اما یک استاد، معلم یا پزشک بد،  یا مردم را از علم زده میکنه یا دچار عقده های روانیش میکنه یا اینکه مثلا اشتباه در  مداوا شاید  موجب مرگش بشه یا عارضه هایی که تا پایان عمر همراهشه. وقتی همین تحصیل کرده ای که بی اخلاق هست وکیل و وزیری  بشه که دیگه فاجعه هست. حالا یک سریشون  ممکنه مدرکشون تقلبی  باشه اما خیلی هاشون که اینطوری نیستن. من خیلی از اینایی که قبلا وزیر و وکیل بودن را میشناسم در رشته خودشونم از لحاظ علمی شاخص بودن اما چه حاصل که خیلی هاشون بی اخلاق هستن حتی حلال وحرام هم سرشون نمیشه نه دین دارن و نه وجدان. خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر کنه.

عزیزم ببین این 5 نفر از دیروز تا حالا هرچی لایق خودشونو خانوادشون بوده به من گفتن و عقده های زندگیشو ...

شما هم صبور تر باشید. بالاخره تو همه جا همه نوع آدم هست. اما واقعا توهین و اهانت جایز نیست. شما که از خودتون مطمین هستید بنابراین نباید  ناراحت بشید. ببینید من 15 سال بعد از دیپلم درس خوندم منتها در رشته مهندسی و فیزیک،  مدرکم هم معادل فوق تخصص پزشکی هست. اما پیش یک دکتر عمومی هم برم همچین از بالا به پایین نگاه میکنه انگار مثلا با یک آدم بی سواد طرفه البته یک سری هم خیلی با احترام برخورد میکنند . میخوام بگم اصلا به من بر نمیخوره. پس شما هم بی جهت اعصاب خودتون را خورد نکنید. همه چیزم به خدا واگذار کنید. 

شما هم صبور تر باشید. بالاخره تو همه جا همه نوع آدم هست. اما واقعا توهین و اهانت جایز نیست. شما که ا ...

عزیزم یکی مثل شما که تحصیلات عالیه با مدرک معتبر از بهترین دانشگاه دارین انقد به خودتون غره نمیشین و به خودتون نمینازید این نشان دهنده اینه که چقد از فرهنگ وشخصیت بالایی برخوردارین و توی بهترین خانواده و زیر دست بهترین مادر بزرگ شدین و اینا ربطی به تحصیلات بالاتون نداره ربط به مَنش و شخصیت خودتون داره، اینایی که عقده ایین معلومه کجا و توی چه شرایطی درس خوندن که انقدعقده و کمبود ازشون میباره که انقد دوس دارن خودی نشون بدن و بگن ما تحصیلات داریم😉

واقعا برا خودمم متاسف شدم که دهن به دهنشون شدم و از اول جوابشون رو دادم 

اتفاقا من توی یکی از پستهام دقیقا یکی از پستهای شما رو کپی کردم چون قبلا هم شنیده بودمش و بهش اعتقاد داشتم لایک بهتون که توی یکی از جوابهام از شما کمک گرفته بودم و اون بی فرهنگها رو سرجاشون نشوندم😘😘😘😘😘😘😘😘

موفق باشید 

به امید پیشرفت روزافزونتون❤️

آدمایی مثل شما برای جامعه مون کمه انشالله روز به روز افزایش پیدا کنید و درعوض نسل این آدماهای عقده ای و پراز کمبود نداشته هاشون از جامعه منقرض بشه🖐️

عزیزم من درس خوندن کسی رو مسخره نکردم باشوهرم شوخی میکنم،، بنظرم تو عجیب تری که دوس داری سریع یه عیب ...

من اصوبا هر کسی که بدون داشتن دلیل موجه تو این سن بیسواد باشه برام عجیبه

لطفا محترمانه صحبت کنید داشتن دیپلم به معنا بی سواد بودن نیست لطفا دیدتون رو گسترش بدین والبته همه ما باید یاد بگیریم که تو زندگی کسی دخالت نکنیم متاسفانه جامه ما دچار فقر فرهنگی هستش چون وقتی یکی میشنونه اسم یکی صغراس میخنده /اسم یکی غضنفره میخنده/ یک نفر دیپلم یا سیکل داره مسخرش میکنن / یه نفر قدش کوتاهه جوری نگاش میکنن که بنده خدا حالش بد میشه  به ما مربوط نیست که هرکس چه مدرکی داره انسانیت بالا تر از همه این حرف ها هستش مهم اینه که ما انسان ها به درگاه خدا شرمنده نباشیم واینقدر مادی گرا نباشیم اینقدر انسان نیازمند دراین دنیا وجودداره که حتی در گذران زندگی عادیشون مشکل دارن یکم به اون افراد نگاه کنیم تا بفهمیم که زندگی چیه ....

خانما ی محترم من دانشجوی دکتری دامپزشکیم وبه نظر من اصلا تحصیلات شعور نمیاره بلکه خودشناسی و انسانیت ...

موفق باشی عزیزم❤️

ببین گلم من خودم رشته روانشناسی توی بهترین دانشگاه شهرمون روقبول شدم  ولی خودم دوس نداشتم ادامه تحصیل بدم چون علاقه به درس نداشتم والکی میخوندم ((((((فکرنکنی اینو چون الان منو مسخره کردن گفتم،، به هیچ وجه اینجور نیست چون اگه برید پست های منو بخونیدمتوجه میشین که من قبل از همه بحثها در جواب استارتر گفتم من دیپلمم و دوتا گل دختر دارم و راضیم و گفتم دانشگاه قبول شدم اما چون علاقه نداشتم ادامه ندادم)))))) 

بعد از اینکه اینا رو گفتم یهو چندتا عقده ای بهم حمله کردن و گفتن بچه هات ازت خجالتی میکشن که دیپلم داری و میگفتن تو نمیتونی بهشون درس یاد بدی و از این اراجیف

بعد چون من شوهرم فوق لیسانس عمران داره یکی دیگشون اومده میگه وای چطوری شوهرت راضی شده اومده توء دیپلمه رو گرفته، که یه لحظه من واقعا براش متاسف شدم که انسانیت یه آدم رو توی تحصیلاتش میدید بعد خودشو مثلا یه آدم باشعور و تحصیل کرده هم میدونه که همچین اراجیف کوچه بازاری رو به زبان میاره

من اون موقع 19 سالم بود که ازدواج کردم و شوهرمم25 سالش بود و اون موقع لیسانس داشت به نظرتون خیلی عجیبه همچین ازدواجی😏😏

یکی دیگه هم اومده میگه من مادرم معلم هست و گفته مادر همه بچه هایی که دیپلم داشتن بچه هاشون قابل مقایسه با بچه های افراد تحصیل کرده نبودن

واقعا اول برای مادر بودنش متاسفم بعد برای معلم بودنش که همچین نظریه اشتباهی رو به بچه اش گفته از روی چند نفر حکم بر بد بودن همه دیپلمه ها داده، مثلا خواسته  پیش دخترش بگه من خودم چون معلمم و تحصیل کردم خیلی شاخم😂کاش خدا چیزی رو به کسی که ظرفیت نداره نمیداد

ازدواج یک بحث فوق العاده تخصصیه واصلا یه همچین ازدواجی عجیب نیست کسی که دیپلم داره به معنی این نیست که چیزی کم داره در ازدواج بحث اصلی چیزهایی هست که ازنظر من قابل توصیف نیست بلکه کاملا روحیه کسی که تحصیل کردس لزوما ازدواج موفقی نداره واگر هم مردی بخاد همسرش که از نظر تحصیلی پایین تره رو توبیخ کنه واقعا انسان کم شعوری هستش البته من گفتم تحصیلات کاربردی که دردی رو از جامعه کم کنه فوق العادس 

حالا شما که انقد دوس داری بیسواد باشی دیگه اکی هستی چرا میای از خودت دفاع میکنی و اصطلاحا دهن به دهن ...

شما که تحصیل کرده ای چرا بویی از ادب و درست صحبت کردن نبردی🤦‍♀️🤦‍♀️چندین نفر توی این تاپیک خودتون رو خوب نشون دادید😏