2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

مادر خود من دیپلم دارن و فوق العاده انسان با شعوری هستن ودارای شان ومنزلت بالایی هستن و عامل موفقیت بنده و فوق العاده انسان اگاهی هستن ومحاله که انسان نیازمندی رو ببینن و بدون کمک از کنارشون بگذرن در صورتی کهممکنه یک دکتر دارای همچین روحیه ای نباشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که تحصیل کرده ای چرا بویی از ادب و درست صحبت کردن نبردی🤦‍♀️🤦‍♀️چندین نفر توی این تاپیک خودتون ...

سلام من نمیفهمم چرا دوستان ادما رو به سوادشون میسنجن؟واقعا چرا درست سواد داشتن چیز خوبیه از هر لحاظ اما هرگز کسی حق نداره بی سوادی کسیو یا دیپلمی و هر چی بودن کسیو به رخش بکشه دوستایی که به رخش کشیدین دوست دارین یکی بیاد اونچیزیو که کم داری ب رخت بکشه ؟؟همه چیز مدرک و سواد نیست توهین خیلی بده لطفا اینکارو نکنید  خدا کجا گفته هر کی سواد داره بالا تره من نمیگم بی سوادی خوبه اما پیامبر اسلام حضرت محمد هم سواد نداشت ایا شما از خدا بالاترین که ادمارو ب سوادشون میسنجین؟؟

کاملا حرفتون درسته واتفاقا میخوام بگم دقیقا مشکل ما از افراد تحصیل کرده هست. برای اینکه تو مدارس تو ...

دقیقا همه این حرفای شما مصداق کاربر افرا 72 هست که میخواد با این طرز افکارش برای آزمون معلم ابتدایی امتحان بده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بیچاره به اون بچه هایی که بخوان زیر دست همچین معلمی تربیت بشن😏😏😏کاش بری کامنتهاشو بخونی انقد به من گفت بی ارزش و سگ و چمیدونم از این چرت وپرتها که همش لایق خودش بود 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️افرادی شبیه ایشون توی جامعه هستن که انقد توی کشورمون گُل و بُلبُله😏😏

سلام من نمیفهمم چرا دوستان ادما رو به سوادشون میسنجن؟واقعا چرا درست سواد داشتن چیز خوبیه از هر لحاظ ...

عزیزم اینا بویی از انسانیت نبردن و جایی پر از عقده و کمبود و کینه بزرگ شدن که اینجوری رفتار میکنن

استارتر لطفا تاپیکتو قفل کن که هر ادم دوزاری نیاد تاپیکتو با حرفاش به لجن بکشونه و به قشر تحصیل کرده ...

عزیزم از اول خودتو خسته کردی. من که اعصابم خراب شد کامنتهارو خوندم. همون داستان جهل مرکب اینجا کاملا صدق میکنه

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
کارشناسی مهندسی معماری  طراحی داخلی و معماری  بله راضیم ازش

سلام عزیزم من رشته م تجربی چن سال کنکور دادم رتبه ی خوبی نیاوردم با پیشنهاد همسرم میخوام امسال کنکور ریاضی بدم و با هدف معماری به نظرتون خوبه این رشته و اینکه طراحی تا چه حد تاثیرداره در این رشته ممنون میشم جواب بدین 

مادر خود من دیپلم دارن و فوق العاده انسان با شعوری هستن ودارای شان ومنزلت بالایی هستن و عامل موفقیت ...

خداوند نگهدارشون باشه انشالله همیشه تنشون سالم باشه  وخیر بچه هاشو ببینه مادری مثل مادرشما مَنش و رفتارش اینه  و مادر اون کاربر که معلمه آبروی همه معلم ها رو برده واقعا درسته که توی هر صنفی یکی باعث آبرو بری بقیه افراد اون صنف میشه

مترجم عربی؟

نه انگلیسی

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
راست میگن رادیولوژی بازار کار نداره؟؟؟من میخاستم واسه انتخاب رشته بزنن گفتن اشباع شدو خیلی خطرناکه

بله بازار کار دولتی ضعیفی داره...خطر هم جز مشاغل پرخطر

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
ببخشیدکارتون شیفت شبم داره؟ شماسروکارتون بااشعه ایناس؟

بله عزیزم شیفت شبم داره بله بجز ام ار ای ک اشعه نداره بقیه فیلدهای رشته ما اشعه دارن

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
عزیزم ببین این 5 نفر از دیروز تا حالا هرچی لایق خودشونو خانوادشون بوده به من گفتن و عقده های زندگیشو ...

واي خدا چرا اخه

من فقط يه تيكه رو خوندم گفتم كسي رو ناراحت نكن ارزش نداره خودتو گرفتار كني 

الانم نميدونم حق با شما بوده يا نه ولي نفرين نكن به خودت برميگرده انرژي منفي جذب نكن ولش كن برو بيرون از سايت تا يكي دوروزم نيا تا اعصابت اروم شه😞

ديش ديري ديرين ماشالله
سلام عزیزم من رشته م تجربی چن سال کنکور دادم رتبه ی خوبی نیاوردم با پیشنهاد همسرم میخوام امسال کنکور ...

سلام عزیزم 

معماری روزانه رتبه ی خوب میخاد 

اگه هدفتون معماری حتمن کلاسای طراحی و برید یکسال قبلش چون دران دانشجویی دست قوی خیلی مهمه

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

من نمی دونم چرا هر تاپیکی زده میشه اینجا حلا با هر موضوعی مثلا رنگ مورد علاقه‌تان چیه؟ آخرش دعوا میشه این نشون میده ما ایرانیا فرهنگ صحبت کردن وپذیرفتن نظر مخالف نداریم