موفق باشی عزیزم❤️
ببین گلم من خودم رشته روانشناسی توی بهترین دانشگاه شهرمون روقبول شدم ولی خودم دوس نداشتم ادامه تحصیل بدم چون علاقه به درس نداشتم والکی میخوندم ((((((فکرنکنی اینو چون الان منو مسخره کردن گفتم،، به هیچ وجه اینجور نیست چون اگه برید پست های منو بخونیدمتوجه میشین که من قبل از همه بحثها در جواب استارتر گفتم من دیپلمم و دوتا گل دختر دارم و راضیم و گفتم دانشگاه قبول شدم اما چون علاقه نداشتم ادامه ندادم))))))
بعد از اینکه اینا رو گفتم یهو چندتا عقده ای بهم حمله کردن و گفتن بچه هات ازت خجالتی میکشن که دیپلم داری و میگفتن تو نمیتونی بهشون درس یاد بدی و از این اراجیف
بعد چون من شوهرم فوق لیسانس عمران داره یکی دیگشون اومده میگه وای چطوری شوهرت راضی شده اومده توء دیپلمه رو گرفته، که یه لحظه من واقعا براش متاسف شدم که انسانیت یه آدم رو توی تحصیلاتش میدید بعد خودشو مثلا یه آدم باشعور و تحصیل کرده هم میدونه که همچین اراجیف کوچه بازاری رو به زبان میاره
من اون موقع 19 سالم بود که ازدواج کردم و شوهرمم25 سالش بود و اون موقع لیسانس داشت به نظرتون خیلی عجیبه همچین ازدواجی😏😏
یکی دیگه هم اومده میگه من مادرم معلم هست و گفته مادر همه بچه هایی که دیپلم داشتن بچه هاشون قابل مقایسه با بچه های افراد تحصیل کرده نبودن
واقعا اول برای مادر بودنش متاسفم بعد برای معلم بودنش که همچین نظریه اشتباهی رو به بچه اش گفته از روی چند نفر حکم بر بد بودن همه دیپلمه ها داده، مثلا خواسته پیش دخترش بگه من خودم چون معلمم و تحصیل کردم خیلی شاخم😂کاش خدا چیزی رو به کسی که ظرفیت نداره نمیداد