2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب ک ی اقای  مهندس فوق لیسانس موافقت کرده با ی خانم دیپلمه ازدواج کنه.حتما خودش همسر خونه د ...

وا عزیزم چقد سطح تفکرت پایینه🤐مگه ارزش آدما به مدرک تحصیلیشونه

خیلی از آدما کلی تحصیلات دارن اما یه ذره عقل و معرفت ندارن یه جوری حرف میزنن و رفتار میکنن که آدم فکر میکنه بی سوادن... 

خداروشکر من انقد ورژنم بالاست که صدتا فوق لیسانسم به گَرد پام نمیرسن یه جوری گفتی چطور راضی شده با یه دیپلمه ازدواج کنه که یه لحظه احساس  کردم جُزام دارم🥴🥴درضمن من اون موقع که شوهرم اومد خواستگاریم 19سالم بود یه 19 ساله که دکترا نداره خودشم اون موقع لیسانس داشت، بیشعور بودن و بی فرهنگ بودن ربطی به تحصیلات نداره عزیزم😏😏تحصیلات بالا برا من پشیزی ارزش نداره، اینو نمیگم چون ندارمش چون رشته روانشناسی توی بهترین دانشگاه شهرمون رو قبول شدم اما خودم دوس نداشتم ادامه بدم

میشه یکم راهنماییم کنی درمورد رشتت؟ رشته ی موردعلاقه ی منی الان تو

عزیزم راجب چیش میخوای بدونی 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
وا عزیزم چقد سطح تفکرت پایینه🤐مگه ارزش آدما به مدرک تحصیلیشونه خیلی از آدما کلی تحصیلات دارن اما ی ...

افرین خوشم اومد😉

منم دیپلمه ام ولی همسرم سیکله

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
عزیزم راجب چیش میخوای بدونی 

چقدخوندی؟

چه درسایی رو بیشتر خوندی؟

رتبت اگه دوس داشتی بگو

کدوم دانشگاهی؟

رتبت چندشد ک تونسی بری این رشته؟

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
من متولد 73 هیتم ودیپلم انسانی دارم دانشگاه هم قبول ‌‌شدم ولی دوس نداشتم برم ولی مامانم باهام م ...

وا درس خوندن بقیه مسخره کردن داره؟اینکه همسرتون فوق لیسانس داره مسخره کردن داره🤔چه کاربرهای عجیبی

الان دکترداروسازید .... میشه بگید چقدره درآمددتون

سلام گلم یجورایی بله😊

ماهی ۵و خورده ای 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
کسی که کارشناسی رو مستقیما شیلات میخونه فرقش با کسی که کارشناسی منابع طبیعی میخونه بعد برای ارشد م ...

متوجه منظورتون نشدم

من کارشناسی رو مستقیم نخوندم....مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات خوندم

ارشد هم شیلات گرایش فراوری محصولات شیلاتی خوندم!

شما الان مشکلتون چیه

وا درس خوندن بقیه مسخره کردن داره؟اینکه همسرتون فوق لیسانس داره مسخره کردن داره🤔چه کاربرهای عجیبی

عزیزم من درس خوندن کسی رو مسخره نکردم باشوهرم شوخی میکنم،، بنظرم تو عجیب تری که دوس داری سریع یه عیب و ایرادی از یکی بگیری😂

چ جالب ک ی اقای  مهندس فوق لیسانس موافقت کرده با ی خانم دیپلمه ازدواج کنه.حتما خودش همسر خونه د ...

من هم فوق لیسانسم و همسرم دیپلمه ولی اهل مطالعست

بنظرم مادر با سواد واجب تر از پدر با سواده. منظورم کمک کردن به دروس بچه ها

من رشتم تجربیه

نمیدونم راضیم یا نه

درواقع من ب ی چیز دیگه علاقه دارم ک همونم تقریبا پول زیادی میخواد....منم ک پول ندارم💩😒

نمیدونم چ جور بهش برسم اگ نرسم بهش بمیرم خیلی بهتره😊

مث سگ دوسش دارم ولی..😊

همین.