2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
کارشناسی حقوق وکیل دادگشتری راضیم شکر

دوستم میشه بگی آزمون وکالت سخت بود یا راحت؟ و اینکه درستون تو دانشگاه خوب بود یا اینکه فقط نمره رو میگرفتید

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارشد الهیات علوم قرآن و حدیث، همچنین ارشد مشاوره خانواده، هم کار پژوهشی میکنم هم اینکه تو مرکز مشاوره کار میکنم و مشاور خانواده و زوج درمانگر هستم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
کارشناس پرستاری خانه دار😐

چرا دوس نداشتی بری سرکار یا کار پیدا نشد؟؟؟

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
دوس دارید چیزی ک هستید؟؟؟؟ یا دوس دداشتید چی باشید؟؟؟؟

رشتم طراحی طلا جواهره 

ولی علاقه شدید به میکاپ حرفه ای و عکاسی دارم که البتهتو خونه میکاپ میکنم خودمو عکاسی هم از خودم 

اما کرونا بره میرم مدرک میکاپ میگیرم برم سرکار

من متولد 73 هیتم ودیپلم انسانی دارم دانشگاه هم قبول ‌‌شدم ولی دوس نداشتم برم ولی مامانم باهام مخالف بود شدید یعنی جرأت نداشتم بگم نمیرم، یه ترم رفتم بعد شب امتحانات انقد گریه کردم پیش خواهرم گفتم به مامان بگو من دوس ندارم ادامه بدم چرا با روح و روانم بازی میکنه خلاصه اونم همون شب به مامانم گفت و راضیش کرد منم کتابی رو که فرداش امتحان داشتم رو از خوشحالی با لگد پرت کردم و انگار خدا دنیا رو بهم داد، اون شب بهترین شب زندگیم بود😂😂بعد از یکسال از اون ماجرا ازدواج کردم و الان مامان دوتا گل دخترم😍 راضی هم هستم خداروشکر از درس مدرسه متنفر بودم ولی خب میخوندمم🥴شوهرمم فوق لیسانس عمران داره من همیشه مسخره اش میکنم میگم چه حوصله ای داشتی درس میخوندی اونم میگه من همیشه شاگرد اول بودم

حالا خداکنه دخترام درس خون بشن مثل پدرشون به خودم نرن، من الانم فکرشو میکنم که یه روز دخترام مدرسه میرن هم استرس میگیرم انگار خودم میخام برم😂😂

عزیزم چرا نا امید هرکسی ارزش خودشو داره خودتم ک تحصیل کرده ای دیگ چرا نا امید گلم؟

ممنون عزیزدلم ک بهم روحیه میدی 

خانه داری رو دوست دارم .ولی احساس میکنم تحصیلاتم به دردم نخورده . 

مخصوصا ک اطرافیان همش میگن حالا بجز بچه داری کار دیگه ای هم میکنی

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

کارشناس رادیولوژی

شاعل...

استخدام دولتی

راضیم...قبلن دوس داشتم دندانپزشک میبودم...بادرامد بالا...

ولی الن علاقه ندارم ب دندان...ولی بخش درامد بالاش هنوز رو مخمه😁😁😁

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔