2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
یعنی 4 سال لیسانس شیمی 2 سال ارشد شیمی الی 1 سال دکتری؟!! چطوریه؟!

دو سال دکتری هس 

خب دانشجو دکترا هم باشی میتونی کار کنی 

استادای ما چند تاشون هنوز دانشجوی دکتری بودن که بهشون میگن دانش یار

عزیزم اصلا روانشناسا میگن بچه تا 7 سالگی باید بچه گی کنه و بهش تحمیل نکنین که حتما یه چیزیو یادش بدی ...

بقرعان نمیدونم دعوا بین کی و کیه و حق با کیه و کی زده و کی خورده و کی در رفته ولی حالت تهوع گرفتم. بسه😑🙏

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سال دکتری هس  خب دانشجو دکترا هم باشی میتونی کار کنی  استادای ما چند تاشون هنوز دانشج ...

یعنی استاداتون ازمون دکتری دادن برای داروسازی ؟ همزمان میخوندن و دانش یار هم بودن؟

از این مسیر شما میتونین داروخونه هم بزنین؟

شما که طراحی سایت یاد گرفتین بعد چه جوری کار پیدا میکنی؟

من اول اصلا بخواطر اینکه واسه همسرم سایت بزنم یاد گرفتم بعدش دیگه همینجوری هی دوستامون و اینا به هم معرفیم کردن ولی خب میشه پیج و سایت زد برای سفارش

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
ببخشید منظورتان از فرش دستباف یعنی چی؟ میبافید؟ میخرید؟ طراحی نقشه میکنید؟  صادر میکنید؟ ی ...

در رابطه با فرش من با همسرم و پدرش کار میکنم

فرش های ایلیاتی و صادر میکنیم یا به مشتریای خودمون میفروشیم

خریدم همینطور از کسایی که شهرستان جمع میکنن میخریم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
از فیزیک میشه ارشد مهندسی صنایع رفت؟ ممنون از توضیحتون

سلام

بله محدودیتی وجود نداره اما خوب باید دروسی مربوط به رشته صنایع را امتحان بدید. البته خوب یک سری بین رشته های مهندسی  و علوم پایه مشترک هست. بعدشم خوب باید یک سری درس های پیش نیاز را پاس کنید.

بقرعان نمیدونم دعوا بین کی و کیه و حق با کیه و کی زده و کی خورده و کی در رفته ولی حالت تهوع گرفتم. ب ...

عزیزم من دعوایی با کسی ندارم ولی این خانوم میگه کسی که دیپلمس بچهاش ازش خجالتی میکشن و چمیدونم از این حرفا و خودش چون میگه فوق لیسانس دارم انگار از دماغ فیل افتاده انقد ادعاش میشه 

من فقط میخام بهش بفهمونم که اشتباه حالیش کردن ارزش و شخصیت آدما به تحصیلشون نیس

میگه من بهتر از یه دیپلمه میتونم به بچه ام درس یاد بدم که منم میگم دیگه 4تا جمع و تفریق و ضربدر و تقسیم چیزی نیس که یه دیپلم از پسش برنیاد باید نگران کسی بود که کلا سواد خوندن نوشتن نداره

کارشناسی حقوق وکیل دادگشتری راضیم شکر

میشه دو سه تا تاپیک آخریم رو بخونید کمکم کنید؟آیا توافق کنم با 50 میلیون؟

من به شوهرم و دادگاه گفتم حاضر به ادامه زندگی هستم.و برمیگردم حتما.ایا من ناشزه میشم بازم؟آیا مرد میتونه زنشو تا 10 سال یا 15 سال نگه داره طلاق نده؟

اگه من ناشزه نشده باشم بعد 5 یا 6 سال به دادگاه دادخواست طلاق با بخشش قسمتی از مهریه بدم قبول میکنن؟

ممنون میشم کمکم کنید ،اجرتون با خدا

بعله ولی اگه دانشجو جز نفرات برتر بشه خود دانشگاه ای که کارشناسی خونده ارشد رشته ای که تواناییش رو د ...

چقدر جالب

مرسی از توضیحاتت دوست عزیز

موفق باشین