2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
سلام ببینید من هم مهندسی خوندم هم فیزیک. اگر دنبال کار هستید با همون کارشناسی بهترین کار همون معلمی ...

از فیزیک میشه ارشد مهندسی صنایع رفت؟

ممنون از توضیحتون

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
اصلا اینطور نیست...زیر ۳ سال مغز بچه ها سه برابر ادم بزرگا کار میکنه بخاطر همینه که بچه هایی حافظین ...

نمیدونم تا چه حد میتونه کاربردی باشه.اما من خودم از ۴ سالگی کلاس زبان رفتم.حتی مادرم چون خودش دبیر زبان انگلیسی بود باهام خیلی زبان کار میکرد اما واقعا الان هیچ پیشرفتی نسبت به همسالانی که زبان نخوندن ندارم و باهاشون برابرم..خواهر کوچیکم جزو نخبگان کشوریه اما پدرو مادرم زیاد براش هزینه نکردن..حتی خواهرم تو دبستان نسبت به همسالانش خیلی چیزارو بلد نبود.اما خیلی تونست پیشرفت داشته باشه.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بچه منو دیدی که میگی زبان فارسیش کامل نشده!!! چقدر شناخت داری از بچم!!! لطفا درست صحبت کن به بچ ...

اگه فقط جمع و تفریق نیست و چیزای دیگس خب منم که بهت گفتم که دکتراشم الان نمیتونن با این  شیوه جدید که معلما درس میدن درس رو برا بچه توضیح بدن قطعا باید مطالعه کنن و یاد بگیرن بعد برا بچه توضیح بدن که قطعا یه دیپلمه هم میتونه یه مطالعه ای بکنه و یاد بگیره که چطور یه درسی رو توضیح بده برا بچه اش، باید نگران مادری باشین که اصلا سواد خواندن نوشتن نداشته باشن و درکی از درس و کتاب نداشته باشه

بله من عاشقشم 

سلام توسکا جان میشه نظرت رو در مورد چیدمان خونم بگی؟ چی و کجا بزارم‌؟ چیزی کم کنم؟ اضافه کنم؟؟

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
ارشد شیمی آلی بخونم دکترا دارو زمانشم عین داروسازی میشه هردو 7 سال

یعنی 4 سال لیسانس شیمی

2 سال ارشد شیمی الی

1 سال دکتری؟!! چطوریه؟!

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
[QUOTE=169205890]درسته بچه من 5 سال دیگه مدرسه میره و اون موقع صددرصد کرونا از بین رفته، و انقدری حا ...

عزیزم اصلا روانشناسا میگن بچه تا 7 سالگی باید بچه گی کنه و بهش تحمیل نکنین که حتما یه چیزیو یادش بدین، بچه توی این سن فقط باید بازی کنه بعد این خانوم سانسوریا قرمز میگه بچه ام دوسالشه و بهش زبان انگلیسی یاد دادم پس الان معلوم شد اطلاعات من با این خانوم فوق لیسانس که ادعای عالم بودن و همه چی دون بودن رو داره 

چی شیمی؟

کسی که دارو میخونه میتونه واحد های مشترکشو تطبیق بزنه با شیمی؟

یا برعکس کسی که شیمی خونده اگه استارت دارو رو بزنه از اول، میتونه تطبیق بزنه؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه