2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
خودمو میگی یا مامانمو؟ 

نه خودت دیگه...

اخه تا حالا ندیدم کسی از درس نخوندنش پشیمون نشه! 

اطرافیان من هر کی نخوند فوق العاده پشیمونن و رنج میبرن که بعضیاشون دارن ادامه میدن و بعضیا هم دیگه شرایط ندارن افسردگی گرفتن میگن بچه هامون خجالت میکشن پیش بقیه که مادرشون دیپلمه! چون بقیه مادرا تحصیل کرده ان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم فوق لیسانسم و همسرم دیپلمه ولی اهل مطالعست بنظرم مادر با سواد واجب تر از پدر با سواده. منظورم ...

عزیزم الان انقد شیوه درس دادن تغییر کرده که دکتراشم نمیتونن دروس دبستان رو توضیح بدن😂😂😂

وقتی بچت بره کلاس اول و هزار جور کلاسای دیگه و نتونی کمکش کنی متوجه میشی که واجبه!  این حرفا ر ...

من منطورم این نیست ک مادر بی سواد باشه

درسشو خونده باشه ولی خب واجبیتی نداره ک حتما مادر تو درساش کمک کنه😁

همین.
وا عزیزم چقد سطح تفکرت پایینه🤐مگه ارزش آدما به مدرک تحصیلیشونه خیلی از آدما کلی تحصیلات دارن اما ی ...

دقیقا من خودم لیسانس دارم ولی حرف شما رو قبول دارم مدرک شعور نمیاره چقدر آدم تحصیل کرده بی منطق وجود داره و چقدر هم برعکس انسان های بی سواد ولی با دانش و با درک و شعور بالا 

نه خودت دیگه... اخه تا حالا ندیدم کسی از درس نخوندنش پشیمون نشه!  اطرافیان من هر کی نخوند فوق ...

نه والا من اصلا پشیمان نشدم صدبارم به عقب برگردم بازم ادامه نمیدم، حتی همین الانم شرایطشو دارم بخوام ادامه بدم ولی متنفرم هیچوقت اینکار رو نمیکنم اصلا حوصله درس رو ندارم... بعدشم آدم باید از فقر شعور و فقر فرهنگی پدر مادرش خجالت بکشه نه از تحصیلاته دیپلمش

بعضی ها سیکلن ولی شعورشون از صدتا دکترا هم بالا تره

من منطورم این نیست ک مادر بی سواد باشه درسشو خونده باشه ولی خب واجبیتی نداره ک حتما مادر تو درساش ک ...

بچه ها بیشتر با مادر سروکار دارن... فقط درس نیست.. خیلی چیزای دیگه هم هست... بازی های فکری و هوش...اموزش دادن خیلی چیزا

نه والا من اصلا پشیمان نشدم صدبارم به عقب برگردم بازم ادامه نمیدم، حتی همین الانم شرایطشو دارم بخوام ...

برای همین گفتم خیلی عجیبی

ولی بچه ها پیش دوستا و همکلاسیاشون درکی از شعور و فرهنگ پدر مادراشون ندارن...همین که یکی بگه مثلا مامانم پرستاره یکی بگه معلمه یکی بگه فلان تحصیلات داره ولی خانه داره... مطمئنا اون بچه ای که مادرش هیچ کدوم نیس خجالت میکشه....

بازم میگم اینا حرفای خودم نیست. حرفای بچه هایی هست که مادراشون تحصیلات نداشتن یا شاغل نبودن. که خود مادراشون برام تعریف کردن

با این حرفا خودتو قانع نکن... اتفاقا کسی که علمشو داره علاقه داره خوب میتونه

باشه عزیزم اصن توخوب، تو عقل کل، تو معلم بچه هات، تو همه چیزای خوب توی دنیا😉😉پس یه فکری هم به حال پدر بچه هات بکن پس با این حساب بچه هات از دیپلم پدرشون خجالتی میکشن😉

کارشناس رادیولوژی شاعل... استخدام دولتی راضیم...قبلن دوس داشتم دندانپزشک میبودم...بادرامد بالا... ...

راست میگن رادیولوژی بازار کار نداره؟؟؟من میخاستم واسه انتخاب رشته بزنن گفتن اشباع شدو خیلی خطرناکه

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎