2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
راضی بودی از این رشته؟

رشته اش خوبه هم سخته هم اسون اخرش معلم میشی من میخواستم کلاسای ضمن خدمت اموزش وپرورش شرکت کنم که به خاطرکرونا دیگه برگزارنمیشه الان بیکارنشستم توخونه

کاش زندگی دنده عقب داشت باتمام سرعت میرفتم عقب 
بعله ولی اگه دانشجو جز نفرات برتر بشه خود دانشگاه ای که کارشناسی خونده ارشد رشته ای که تواناییش رو د ...

فقط یه چیزی شما هم میتونین مجوز داروخونه زدن بگیرین؟ (اگه از طریق شیمی الی داروسازی بخونین)

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه چیزی شما هم میتونین مجوز داروخونه زدن بگیرین؟ (اگه از طریق شیمی الی داروسازی بخونین)

نه متاسفانه واسه ما مجوز داروخانه نمیدن به خود بچهای داروسازی هم به راحتی مجوز داروخونه نمیدن

کاملا موافقم

لطفا اینو به اون خانوم بفهمونید😘😘😘انقد پوز داد ویه جوری از بالا به من نگاه میکنه انگار پزشکی خونده و الان جراح مغز و اعصاب، خوبه خودش گفت فوق لیسانس کنسرو کردن ماهی رو گرفته🤭با اینکه بنظر من یه جراح مغز اعصاب هم باز اجازه نداره از بالا کسی رو نگاه کنه و پوز بالا بودنش رو بده، هرکسی باید پوز با شخصیتیش رو بده

اگه فقط جمع و تفریق نیست و چیزای دیگس خب منم که بهت گفتم که دکتراشم الان نمیتونن با این  شیوه ج ...

خب این کاملا مشخصه هر اموزشی مطالعه میخواد....من منکرش نمیشم...ولی من الان هر چی بگم شما میخوایین تا صبح منو ریپلای کنین...

ولی همین مطالعه فقط خوندن نوشتن نیست....حوصله میخواد سواد مطالعه میخواد....وگرنه چرا مادرای دیپلمه همین مطالعه رو بلد نیستن یا بقول شما حوصله نداررن! حالا ایشالا که شما از عهدش بر میاین...

بیخیال هر کی هر جور دوس داره زندگی میکنه و بچه هاشو پرورش میده

عزیزم من دعوایی با کسی ندارم ولی این خانوم میگه کسی که دیپلمس بچهاش ازش خجالتی میکشن و چمیدونم از ای ...

شما خودتون به تمام تحصلیکرده ها توهین کردید نباید به خاطر جواب دادن به یه نعر بقیه رو زیر سوال ببرید.بعدم جمع و تفریق رو که  خیلی از ادماب بیسواد  با چرتکه انجام میدن

لطفا اینو به اون خانوم بفهمونید😘😘😘انقد پوز داد ویه جوری از بالا به من نگاه میکنه انگار پزشکی خوند ...

هییییچ کس حق نداره به دیگران از بالا به پایین نگاه کنه.چون همه ما انسان هستیم.

پول و تحصیلاتو ماشینو چند زبان بودنو .... دلیل برتری هیچ کس به دیگری نیست

مهم اخلاق و ادب و مهربان بودن و ... است .

متاسفام واسه کسایی که چون خدا بهشون لطف کرده و مدرک تحصیلی بالا ای گرفتن خودشونو برتر بدونن😶

اکانت دست دونفره🤞 مشاور نیستیم دیگه🤝

[QUOTE=169210150]در کل مادر تحصیل کرده خیلی بهتره خصوصا تو این دوره[/QUOTE

بنظر من انسان بودن مهمه توی این دوره نه یه مدرکی که بیشتری ها رفتن توی یه دانشگاهی گرفتن که توی یه بیابون بوده و4تا کوه محاصره اش کرده حالا کسایی که توی صنعتی شریف و اینا درس خوندن و مدرک گرفتن یه مالی هستن که خودشون رو بالا بگیرن نه یکی که درس کنسرو کردن خونده و فکر میکنه از همه عقل کل تر و همه چی دون تره

کارشناسی حقوق وکیل دادگشتری راضیم شکر

سلام عزیزم میشه سوالی میپرسم جوابمو بدین 

اگر ی زن با ی هکر  همکاری کرده باشه و گوشی شوهرشو هک کرده باشه و فهمیده شوهرشم قراره ب یکی تجاوز کنه از پیامای گوشیش بعد تو شرف جدایی شوهرش میتونه از زن شکایت کنه و ایا زن دستش رو گیره ؟ جرم محصوبه ؟ 

و اگرزن و هکر  تلاش کرده باشن و پولم رد بدل کرده باشن ولی اخرش گوشی رو هک نکرده باشه دوباره حکمش چیه حکم زن ؟  

شوهر هم ی اسکرین از چت خانم با هکر داره و ی عکس از فیش واریزی ک خانم برا هکر فرستاده ؟ 

تو رو خدا در دو صورتو بهم بگین 

۰
[QUOTE=169210150]در کل مادر تحصیل کرده خیلی بهتره خصوصا تو این دوره[/QUOTE بنظر من انسان بودن مهمه ...

من به مدرک و دانشگاه کار ندارم

ولی ورود به محیط آکادمیک دانشگاه و چالش هایی که باهاش مواجه میشی کلی درس و تجربه ی مفید به آدم میده که بعنوان یک مادر خیلی بدرد میخوره

مدرس زبان انگلیسی بصورت خصوصی با قیمت توافقی
دارو اره راضیم اولا دوس نداشتم الان عاشقشم

وای شماداروسازی می خونین؟😍خوش به حالتون منم به داروسازی علاقه دارم

درسته که میگن درساش خیلی خیلی سخته؟ مخصوصاسم شناسی بودچی بودیه همچین چیزی