2821
2789
عنوان

😔😔😔دست بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 49 پست
کتک میخوری توی دوستی؟ اون که تربیت نشده و وحشی هست که دست بزن داره شما چه مشکلی داری که دست بخور د ...

اون مدل آدم ها زیادن ،منم شنیدم از دوستام ....

بعضی مردا خیلی پرروووو شدن ،البته خود زنا این اجازه رو میدن بهشون...

🫡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون مدل آدم ها زیادن ،منم شنیدم از دوستام .... بعضی مردا خیلی پرروووو شدن ،البته خود زنا این اجازه ...

مرد پررو باشه هم تا زن اجازه نده کتک نمیزنه

متنفرم از اینکه یک زن آنقدر حقیر رفتارکنه 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

مرد پررو باشه هم تا زن اجازه نده کتک نمیزنه متنفرم از اینکه یک زن آنقدر حقیر رفتارکنه 

دقیقااا منم همینطور 

زن اگه مظلوم نمایی کنه گناهش بیشترنباشه ازظالم کمترم نیس...

چون اون باعث میشه ظالم خلق شه...

🫡

فک کنم تاپیکاش الکیه ،تازه عضو شده دوتا تاپیک عین هم...😒😒

من تایپکم علکی نیس فقط این سایتو بهم معرفی کردن نمیدونم ازش استفاده کنم قضاوت کردن ادما درست نیست 😊

من تایپکم علکی نیس فقط این سایتو بهم معرفی کردن نمیدونم ازش استفاده کنم قضاوت کردن ادما درست نیست 😊

اگه قضاوت درست نیس ،پس خودت باعثش نشو....

این همه کامنت گذاشتن ازت سوال پرسیدن هیچکدومو جواب ندادی...

همه همین فکرومیکنن...

🫡

اگه قضاوت درست نیس ،پس خودت باعثش نشو.... این همه کامنت گذاشتن ازت سوال پرسیدن هیچکدومو جواب ندادی. ...

اره عزیزم تو راست میگین من اینارو علکی نوشتم .بهتون گفتم این سایتو بهم معرفی کردن تازه دارم از کارایش سر در میارم ولی حرف شمام صحیح 🙂

و حتما خودت هم مشاوره برو نیاز به کمک و مشاوره داری.  عزت نفس هم داشته باش.

دوس دارم برم پیش مشاوره وله وقتشو ندارم اونم بفهمه نمیزاره برم یکی از دوستام سر کار گفتن ک تو این سایت مشاوره هست کمکت میکنن 

عزیزم  ایشون بیمار هستند باید حتماً درمان بشه گلم  باهم برید پیش روانپزشک مطمئن باش کمک ...

نمیاد بهش پیشنهاد دادم میگه نمیام من دیونه نیستم ک برم پیش دکتر 

دوس دارم برم پیش مشاوره وله وقتشو ندارم اونم بفهمه نمیزاره برم یکی از دوستام سر کار گفتن ک تو ...

بله چه تو این سایت چه سایتای دیگه مشاوره آنلاین هست. 

ببین شما خودت چون تو این جریانی احساس وابستگی داری و چشمات رو رو بدیهاش بستی. 

ولی واقعا شرایطی که گفتی طبیعی نیست و طرف مشکل داره. 

به نظرم کلا ارتباطت رو قطع کن چون برات بعد مشکل 

ایجاد میکنه. 

اگه هم نمیتونی راضیش کن بره پیش روانشناس تا درمان نشده وارد رابطه نشو. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
بله چه تو این سایت چه سایتای دیگه مشاوره آنلاین هست.  ببین شما خودت چون تو این جریانی احساس وا ...

اگرم بره پیش روانشناس بازم خانوادش بد ترش میکنن .خانواده پولدارین ولی از اون خانواده هان کی رو مخ بچه هاشونن مثلا جای خود زنی رو بدنشه میپرسم میگم مال کیه میگه دوران راهنمایی این طبیعی نیست دلم واسش میسوزه خانوادش کلا به بچه اهمیت نمیدن فقط ب فکر پول دراوردنن مثلا الان ک سربازه با پارتی آوردنش شهر خودمون ولی علنی حرسش میدن ۲۰ هزارتومن بهش میدن میگن باید تا قرون اخر واسمون توضیح بدی چیکارش کردی اینم میگه من ۲۱ سالمه منم مردی شدم ولی اونا با هزارررر مورد دیگه عذابش میدن اونم عصبی میشه یا اینکه وقتی اومده بودن خواستگاریم پیش خانوادم میگفتن ک پسرمون عرضه نداره الان ماشینو ازش بگیریم نمیتونه هیچ کاری کنه کلا نظر خانوادمو عوض کردن اونم همون شب انقدر گریه کرد وقتی رفت خونه میگفت اخه وقتی پدرم اینجوری میگه من دیگه چیکار کنم 

2790
2823
2791
2779
2792